![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
lasatil mai in pace k mai strange si el ceva bani sa faca ceva frumos la masinuta lui.....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D...ms ms....shi ynp...fi linistit ca nu ma supar....pt mine ii fain...ca l-am facut eu :D
|
salut! imi place ca muncesti u la masina si pui suflet in tot ce faci la ea,nu esti unu din tipi aia care dau cu bani si le iasa masina facuta de altzi d=fara nici o idee dea lor ....in rest bafta !!! sper sa faci ceva cu batrana dacie !!! ;)
|
spoilerul e dragut dar cred ca o sa-l spargi repede pt ca ai garda prea joasa la sol.ar trebui sa schimbi rotile alea de bicicleta cu ceva mai lat ,sa o vopsesti,sa aranjezi capota si cred ca ar fi ok.e bine si acum dar mai ai ceva de lucru.oricum felicitari deoarece vad ca esti un tip ambitios si ca faci totul cu pasiune.astept sa vad rezultatul final....pana atunci SPOR LA TREABA!!!
|
ms ms ....pt incurajari...shi ma bucur ca va place.....de-ocamdata nu am mai facut nimik pe mashina....ca lucrez...shi strang bani pt vopsit :D....va anuntz cum mai apare ceva nou:D
|
cu fetzele de usi ce ai mai facut ? mai baga niste poze ca si eu vreau sa mi le fac singur si vreau sa invatz de la altii :) Masina e misto, nu stiu cat o sa reziste spoilerul pana o sa iei o groapa si sa ti se crape, oricum, mult succes in continuare
|
bordul cat de cat, restul parca este o barca
|
Salut!
Iti admir munca si devotamentul, ai facut ceva deosebit. De aceea te invit sa-ti postezi masina la mine pe site, in sectiunea Kitch Tuning..... Domnule, tot ce faci tinde catre kitch la cel mai inalt nivel. Sper ca un search pe google dupa "kitch tuning" sa te ajute sa intelegi ca i-ai depasit pe altii in materie de taranisme. Frate, opreste-te la timp..de 40 de pagini lumea iti spune ca faci numai lucruri de prost gust. Mai asculta-i si pe altii ca nu-ti strica. Nu mi-o lua in nume de rau, e doar o parere, sincera. Sper sa te ajute....Bafta |
si cine esti tu frate? avocatu poporului ?
|
altu under20 care are gusturi fine !
|
Quote:
PS: come over here :bat: niste poze noi ar fi bune ;) |
saraca masina :sad:
|
sal . am citit printre randuri si din cate am vaz , inca nu ai astupat manerele . cand te hotarasti sa le faci , eu zic sa le astupi p spate s+d si fata d , iar pe fata stanga sa astupi manerul si sa pui un buton la nivel cu suprafata usii ( asta daca vrei sa nu te mai complici cu telecomenzi ;) ) , in rest , imi place suspensia , iar daca vrei ca la greutate sa nu mai frece cauiucul , pune-i cate un opritor de cauciuc p fiecare parte , sau taie din aparatoare si puneo mai sus . ...cam atat am avut de zis .
bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning