Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   masini tari de la noi... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/35-masini-tari.html)

Gabi 16-02-04 19:07

Precizez ca acele jante le avea acum 2 ani :D Acum are cu totul altele :P

zetemte 20-02-04 23:28

Despre masini tare in Romania ... Am vazut acuma doua/trei saptamane LAMBORGHINI GALLARDO. Nou, fara leasing!

Am poze, pentru ca am avut camera cu mine ... nu am putut sa cred . :roll:

catalin rs4 20-02-04 23:42

nu poti sa crezi..dar trebuie sa crezi.. :lol: :lol: :lol: poi sunt niste poze cu un gallardo aici pe site un negru??

Turbo110 21-02-04 00:10

:D

romania tara tuturor posibilitatilor !

catalin rs4 21-02-04 00:19

aici sunt de acord cu tine turbo bine spus!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi 21-02-04 12:53

Mda... Unii mor de foame si altii se lafaie in Gallardo :evil:

catalin rs4 21-02-04 14:29

poi ce sa faci gabi??astai viata..daca oameni au stiut sa se descurce in viata..bravo lor..

Gabi 21-02-04 15:08

Cata: nu e vorba de asta. De exemplu, unu' dintre cei mai bogati oameni din Romania, Dinel Staicu, patronu' de la FC Universitate Craiova, ia saptamanal cate 10.000.000 lei amenda pentru ca nu se prezinta la un proces la Bucuresti, intentat de stat, in legatura cu dosaru' de la procesu' sotilor Ceausescu ( omu' e fan declarat ). Banii astia, in loc sa-i dea pe amenzi, poate sa-i dea unuia care are nevoie, da' de ce ?

PS: lista poate continua ( da' n-are rost un off topic mai extins )

zetemte 21-02-04 18:41

Da, a fost NEGRU.

catalin rs4 21-02-04 18:44

poida gabi eu te intelege..ce vrei sa spui..dar omul ala poate sa fac ce vrea cu bani asa cred ..eu...

ESPinoza 21-02-04 19:01

negru :) culoarea mea preferata.. sunt sigur ca arata bestial

cat despre bani.. asta e treaba lui sunt sigur ca banii nu i`a gasit pe jos.. si el a muncit cumva pt ei..cum? asta e tot treaba lui :lol:

ESPinoza 21-02-04 19:02

negru :) culoarea mea preferata.. sunt sigur ca arata bestial

cat despre bani.. asta e treaba lui sunt sigur ca banii nu i`a gasit pe jos.. si el a muncit cumva pt ei..cum? asta e tot treaba lui :lol:

Turbo110 21-02-04 19:40

:D

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Mda... Unii mor de foame si altii se lafaie in Gallardo :evil:

Gabi nu poti sa il judeci pe om ca isi permite Un Lamborghini !
Judecai pe aia care ne guverneaza ca nu ne ofera nouo celor tineri posibilitatea de a face un ban cistit prin munca !
Prin munca pt care ne pierdem ani de zile din viatza pe bancile scoli !

pimp_lex 22-02-04 00:42

nu-s numai guvernantii de vina, trag si ei acolo de cateva Vilute, S-class-uri si alte alea............sunt foarte multi \"de vina\".......imnclusiv o gramada de straini care jupoaie romanii...........romanii care jupoaie pe ceilalti romani, si tot asa..........si cine pierde...........tot cei cu putini bani........e foarte naspa situatia.......

cei naspa ca si p'aici se indreapat tot in directia aia..........cei cu bani se imbogatesc, saracii devin mai saraci........si cica e tzara dezvoltata cu populatia echilibrata

Fratele Lu' B 31 FXN 26-02-04 17:17

1 Attachment(s)
ati vb la un moment dat de un audi biturbo care prinde 310 km\\h
acum vreau sa va arat o alta masina tot biturbo care prinde 320...

BMW ALPINA B10 BiTurbo
ce ziceti de ea?

All times are GMT +2. The time now is 17:51.

- Copyright 2026 4Tuning