Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 17-05-07 23:00

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

pozele lu aaronel - 0 - 0

TigerGTS 17-05-07 23:02

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 906579)
nu ne mai cere parerea noua, deasta ai fost ales moderator sa iei tu deciziile . apucate de treaba!:lol:

Atunci va multumesc inca o data pentru incredere! si trec la modificari.

SSJ_Gohan 17-05-07 23:35

Deci, dupa cum spuneam, Kalu, poti sa imi dai maine seara si mie un DVD cu filmele cu TT-ul ca sa fac si eu unul ?

Kaluvr6 18-05-07 02:38

da ne intalnim si ti le dau. La ce ora? Iti mai dau unu cu niste accidente filmate pe valea oltului ieri cand am fost la SB. Am facut 5 ore pana acolo si am prins vreo 4 coloane. Au fost vreo 3 sau 4 accidente dintre care 2 super naspa ...au murit cate unu in fiecare accident. Vreau sa iti dau si tie si lu aronel ce am filmat si sa faceti cate un filmulet d`ala de genu " stop accidentelor" sau stii la ce ma refer. D`ala de te face sa plangi :)) si sa te puna pe ganduri! A.....si am vazut si un Porche carrera GT si nu am apucat sa`l filmez desi aveam camera la gat, pt ca a durat vreo 5 secunde in care am ramas prost si n`am apucat sa reactionez. Nici aronel nu cred ca il prindea :)

trafy-vr6 18-05-07 07:01

la accidente sa pui melodia aia de la 3se-alaturi de ingeri sau florin maimuta: pumnii mei minte nu are:))

cosmin_cosmin_1 18-05-07 09:39

gata,merge:) era o intrebare cu semnatura

Aaronnel^ 18-05-07 10:23

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 906940)
da ne intalnim si ti le dau. La ce ora? Iti mai dau unu cu niste accidente filmate pe valea oltului ieri cand am fost la SB. Am facut 5 ore pana acolo si am prins vreo 4 coloane. Au fost vreo 3 sau 4 accidente dintre care 2 super naspa ...au murit cate unu in fiecare accident. Vreau sa iti dau si tie si lu aronel ce am filmat si sa faceti cate un filmulet d`ala de genu " stop accidentelor" sau stii la ce ma refer. D`ala de te face sa plangi :)) si sa te puna pe ganduri! A.....si am vazut si un Porche carrera GT si nu am apucat sa`l filmez desi aveam camera la gat, pt ca a durat vreo 5 secunde in care am ramas prost si n`am apucat sa reactionez. Nici aronel nu cred ca il prindea :)

Cam pe la ce ora imi aduci filmele de pe Valea Oltului ca azi sunt liber toata ziua:)

IONUT-GBP 18-05-07 12:04

Prostia aia de se pune pe numar cu RO si sigla Europa sunt legale ? ca am vazut la TV ca s`au luat amenzi ptr asta :)

cosmin_cosmin_1 18-05-07 12:45

nu sunt legale, dar sunt si numere date de politie cu UE

trafy-vr6 18-05-07 13:19

daca ai vazut la tv de ce intrebi? crezi ca mint aia? sa sti si tu ca orice actibild sau ceva care nu permite citirea nr este ilegal si se sanctioneaza ca atare;)

TigerGTS 18-05-07 13:22

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 907399)
daca ai vazut la tv de ce intrebi? crezi ca mint aia? sa sti si tu ca orice actibild sau ceva care nu permite citirea nr este ilegal si se sanctioneaza ca atare;)

Si ce ii impiedica sa citeascA? RO - de la Romania?..Sau sunt asa de prosti incat daca nu vad mandrul tricolor Rosu-Galben-Albastru zic ca nu e masina de Romania?:rolleyes2 Cat timp VL 11 GTS (cazul meu e vizibil) -> sanatate. Sa nu ma enerveze ca imi comand si spray din ala anti camere si radar :lol:

Robbert 18-05-07 14:25

ca am postat unde nu trebuie, postez din nou
Aaronnele , iti dau si eu un mic sfat: cand te semnezi cu aaronnel design, sa faci si tu samnatura mult mai mica intr'un colt ;)
parerea mea e ca acum le faci prea mari si e de prost gust si strica si poza masinii

IONUT-GBP 18-05-07 15:46

intrebam ca vreau si eu sa`mi pun la masina ! unde gasesc si eu asa ceva ? :D

Adytzu_JerrY 18-05-07 16:54

pe la boromir :lol: :lol: :lol:
ai intrb si u pe undeva pe la piese auto ceva de genu ...?
langa riviera sunt magazine auto care au ...;)

Aaronnel^ 18-05-07 17:02

La mese pe 22 decembrie sunt ... 4 lei setu

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning