Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

B83RUP 19-11-07 00:51

Re: dacia mea. b.......

Quote:

Originally Posted by boss_barosanu (Post 1202696)
saptaana asta care vine o sa o las mai jos de fata. am vb cu cineva si ini taie 2 spire din arcuri si mi-le compria.

nu cred ca o sa mai fie nevoie de comprimat
o sa se intareasca
poti sai intaresti amortizoarele si sa ti le faca dupa arcuri
sati taie din amortizor si sati faca filetu mai jos
styu oameni ce sa ti faca

boss_barosanu 20-11-07 15:07

asta ramane de vazut. sa vad ce zice omul.

boss_barosanu 22-11-07 00:44

1 Attachment(s)
am si eu o bara modelul cum e pe dacia rosie. voi ce ziceti da bine pe a mea. sau sa o las pasta?

Donnyro 22-11-07 16:48

Eu zic sa iti pui bara modelul cum e pe dacia galbena.(sunt identice barile de pe ambele dacii;si cea galbena si cea rosie.Ionel iti trebuie ochelari?)Si las-o pe aia de plastic a masinii k arata ok asa cum e acum.

CIPRIAN_17_CIP 22-11-07 22:33

Imi cer scuze dar asta nu merge decat pe spate si e o spira si un sfert si nu una si jumate,destul de grabit in a da sfaturi nu se mai intampla.:lol:

cmdbass 23-11-07 02:49

am vazut eu una in vitan...super! nimeni nu o mai are ! ia-o!!! :lol:

browser 23-11-07 08:10

Quote:

Originally Posted by boss_barosanu (Post 1210003)
am si eu o bara modelul cum e pe dacia rosie. voi ce ziceti da bine pe a mea. sau sa o las pasta?

categoric NU !

boss_barosanu 23-11-07 15:53

o sa ma duc maine sa vad ce ce modele de bari gasesc. bara aia o vand si pe asta de pe masina. o sa revin cu poze cu pragurile si cu dara daca o iau

AG......RAK 03-12-07 14:34

bal-ule unde ti-e bara de pe masina. parca arata mai misto fara bata dar dai armatura aia jos mai e si rosie

Daniel_Toa 03-12-07 16:20

am citit si am vazut/salvat fiecare poza de a ta, a iesit frumos fata de unde ai plecat cu masian rosie cand schimbai un far cand puneai altceva cand ai facut accident si s a rupt masina aia in doua ... acum vad ca ai adus la un nivel bun, cauta un spoilar fata si spate din fibra eventual si 2 praguri ina 2 jenti ca sa ai tacamul complet , si gata :)

CristiRS 03-12-07 19:28

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 769375)
din ce an este cotetzul asta?

:lol: :lol: :lol: :lol: uuu ce dur :-P

boss_barosanu 04-12-07 06:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1227906)
am citit si am vazut/salvat fiecare poza de a ta, a iesit frumos fata de unde ai plecat cu masian rosie cand schimbai un far cand puneai altceva cand ai facut accident si s a rupt masina aia in doua ... acum vad ca ai adus la un nivel bun, cauta un spoilar fata si spate din fibra eventual si 2 praguri ina 2 jenti ca sa ai tacamul complet , si gata :)

ms frate. la ora actuala nu mai am bara pe fata. o sa iau alta bara si un spoiler si 2 praguri, si nu in ultimul rand o sa fac stalpul spate negru.

boss_barosanu 04-12-07 13:27

2 Attachment(s)
poze cu pragurile.

aditzu_adx 04-12-07 16:18

salutare....tot respectu meu pt masina ta pt k asa vreau sa imi arate si mie rabla:D...mar interesa dak as gasi si yo semnale transparente in pitesti k vreau sa imi iau si yo???...dak da unde si cat costa.....te rog yo sa imi ras plsss....k le caut de inebunesc

boss_barosanu 04-12-07 16:22

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1229562)
salutare....tot respectu meu pt masina ta pt k asa vreau sa imi arate si mie rabla:D...mar interesa dak as gasi si yo semnale transparente in pitesti k vreau sa imi iau si yo???...dak da unde si cat costa.....te rog yo sa imi ras plsss....k le caut de inebunesc

am dat eu comanda de cateva seturi. pretul este 80 de mi setul. cand e sa mi-le aduca scriu pe forum.

All times are GMT +2. The time now is 21:54.

- Copyright 2026 4Tuning