![]() |
Re: dacia mea. b.......
Quote:
o sa se intareasca poti sai intaresti amortizoarele si sa ti le faca dupa arcuri sati taie din amortizor si sati faca filetu mai jos styu oameni ce sa ti faca |
asta ramane de vazut. sa vad ce zice omul.
|
1 Attachment(s)
am si eu o bara modelul cum e pe dacia rosie. voi ce ziceti da bine pe a mea. sau sa o las pasta?
|
Eu zic sa iti pui bara modelul cum e pe dacia galbena.(sunt identice barile de pe ambele dacii;si cea galbena si cea rosie.Ionel iti trebuie ochelari?)Si las-o pe aia de plastic a masinii k arata ok asa cum e acum.
|
Imi cer scuze dar asta nu merge decat pe spate si e o spira si un sfert si nu una si jumate,destul de grabit in a da sfaturi nu se mai intampla.:lol:
|
am vazut eu una in vitan...super! nimeni nu o mai are ! ia-o!!! :lol:
|
Quote:
|
o sa ma duc maine sa vad ce ce modele de bari gasesc. bara aia o vand si pe asta de pe masina. o sa revin cu poze cu pragurile si cu dara daca o iau
|
bal-ule unde ti-e bara de pe masina. parca arata mai misto fara bata dar dai armatura aia jos mai e si rosie
|
am citit si am vazut/salvat fiecare poza de a ta, a iesit frumos fata de unde ai plecat cu masian rosie cand schimbai un far cand puneai altceva cand ai facut accident si s a rupt masina aia in doua ... acum vad ca ai adus la un nivel bun, cauta un spoilar fata si spate din fibra eventual si 2 praguri ina 2 jenti ca sa ai tacamul complet , si gata :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu pragurile.
|
salutare....tot respectu meu pt masina ta pt k asa vreau sa imi arate si mie rabla:D...mar interesa dak as gasi si yo semnale transparente in pitesti k vreau sa imi iau si yo???...dak da unde si cat costa.....te rog yo sa imi ras plsss....k le caut de inebunesc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning