Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

SpYk3 24-08-08 10:30

Re: Hunedoara - Accidente

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1712215)
Saptamana asta au fost doua accidente pe DN7 in care s-au rasturnat TIR-uri la noi in judet. Ambele au fost provocate de cate un dement care depasea aiurea.

aseara cand veneam de la alba am vazut un dement dinasta,chiar in fata la Sews la orastie...era linie continua si ma depaseste si venea din fata inca unu cu o masina mica ceva.assholes

stilostilo 26-08-08 20:30

Pe Bl.Dacia inainte de Profi a luat o dacie foc. Poze nu am facut.

Kedy 26-08-08 20:49

Si eu am vazut acum dar se pare ca a lovit-o ceva si dupa a luat foc, mai era una busita acolo pe langa dacie si masina de pompieri.

adrian78bmw 26-08-08 23:22

la ce drumuri avem sa fim multumiti ca avem numa atatea accidente drumu sibiu brasov e praf praf ..

r27kul 27-08-08 14:14

Stie cineva ceva despre un Opel Astra cu 5 usi,de prin 2000,cu vopsea albastru deschis,ceva azur,spoilerit,eleron?L-am avzut azi dimineata la 8 ,o rupt un stalp pe langa serviceu' Opel si era cu roatele-n sus.

Marius3k 27-08-08 14:27

De obicei era condus de o gagicuta blonda - dragutica. :) Imi pare rau pt. ea!

Kedy 27-08-08 17:55

Si eu l-am vazut e praf masina speram ca doar masina.

*HD_85_GEL* 27-08-08 17:58

chiar ieri am vazut-o la volan si a zis...ce frumusica e.... si uite ca sa rusinat.:oops:

adrian78bmw 27-08-08 20:50

era draguta masinuta aia..statea pe langa blocu lu fratzika..sa speram ca a facut numai pagube materiale

BAD-GUY 27-08-08 22:05

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1717985)
Stie cineva ceva despre un Opel Astra cu 5 usi,de prin 2000,cu vopsea albastru deschis,ceva azur,spoilerit,eleron?L-am avzut azi dimineata la 8 ,o rupt un stalp pe langa serviceu' Opel si era cu roatele-n sus.

Aha,am vazut si eu stalpul astazi cand mergeam la Deva,chiar ma gandeam cine l-a pupat,oare de aia au pus stalpii aia semnalizatori acolo intre cele doua sensuri de mers?

Ceva detalii,poze...ma gandesc ca noaptea s-a intamplat,dar e ciudat ca acolo e drum perfect drept.

xxdadixx 27-08-08 23:11

Deja e prima victima, sper sa nu fi patit nimic. Ma mir ca nu-i mustra constiinta pe Molotz si pe Mircia, acolo trebuiau balustrade cu placute reflectorizante nu stalpi si becuri care impreuna costa enorm si consuma pe masura in fiecare noapte mai nou distrug si vieti. Acum au pus rahaturile alea reflectorizante, ma intreb a cui e afacerea, cat costa o chestie dinaia si cate o sa se rupa ( intentionat ) doar ca sa se schimbe.

r27kul 28-08-08 13:20

Spre norocul ei,am citit in ziar ca fetitza a scapat teafara,fara nici o zgarietura,dupa vreo 2-3 tonouri si pe deasupra era un pic cam :drunk:.Bafta ei,ca saracu stalp nu a supravietuit :D,insa urmatorul "rupator" de stalpi nu va mai scapa asa de usor.Exista un Dumnezeu al betivilor.

r27kul 28-08-08 16:11

3 Attachment(s)
Si ca tot veni vorba de accidente,azi la Deva la intersectia de la liceul auto ,parca,un X5 cu Mazda 6,misto masini amundoua,asta inainte de impact :twisted:

xxdadixx 28-08-08 17:49

SpYk3 nu ti se pare cunoscuta Mazda aia? Pacat ca era masina frumoasa.
Cine a fost de vina?

Marius3k 29-08-08 10:23

3 Attachment(s)
Am trecut si eu prin zona, dar dupa ce masinile au fost mutate:

All times are GMT +2. The time now is 05:22.

- Copyright 2026 4Tuning