![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
Pe Bl.Dacia inainte de Profi a luat o dacie foc. Poze nu am facut.
|
Si eu am vazut acum dar se pare ca a lovit-o ceva si dupa a luat foc, mai era una busita acolo pe langa dacie si masina de pompieri.
|
la ce drumuri avem sa fim multumiti ca avem numa atatea accidente drumu sibiu brasov e praf praf ..
|
Stie cineva ceva despre un Opel Astra cu 5 usi,de prin 2000,cu vopsea albastru deschis,ceva azur,spoilerit,eleron?L-am avzut azi dimineata la 8 ,o rupt un stalp pe langa serviceu' Opel si era cu roatele-n sus.
|
De obicei era condus de o gagicuta blonda - dragutica. :) Imi pare rau pt. ea!
|
Si eu l-am vazut e praf masina speram ca doar masina.
|
chiar ieri am vazut-o la volan si a zis...ce frumusica e.... si uite ca sa rusinat.:oops:
|
era draguta masinuta aia..statea pe langa blocu lu fratzika..sa speram ca a facut numai pagube materiale
|
Quote:
Ceva detalii,poze...ma gandesc ca noaptea s-a intamplat,dar e ciudat ca acolo e drum perfect drept. |
Deja e prima victima, sper sa nu fi patit nimic. Ma mir ca nu-i mustra constiinta pe Molotz si pe Mircia, acolo trebuiau balustrade cu placute reflectorizante nu stalpi si becuri care impreuna costa enorm si consuma pe masura in fiecare noapte mai nou distrug si vieti. Acum au pus rahaturile alea reflectorizante, ma intreb a cui e afacerea, cat costa o chestie dinaia si cate o sa se rupa ( intentionat ) doar ca sa se schimbe.
|
Spre norocul ei,am citit in ziar ca fetitza a scapat teafara,fara nici o zgarietura,dupa vreo 2-3 tonouri si pe deasupra era un pic cam :drunk:.Bafta ei,ca saracu stalp nu a supravietuit :D,insa urmatorul "rupator" de stalpi nu va mai scapa asa de usor.Exista un Dumnezeu al betivilor.
|
3 Attachment(s)
Si ca tot veni vorba de accidente,azi la Deva la intersectia de la liceul auto ,parca,un X5 cu Mazda 6,misto masini amundoua,asta inainte de impact :twisted:
|
SpYk3 nu ti se pare cunoscuta Mazda aia? Pacat ca era masina frumoasa.
Cine a fost de vina? |
3 Attachment(s)
Am trecut si eu prin zona, dar dupa ce masinile au fost mutate:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning