Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

Cosmin255 14-03-09 02:58

Re: Masina mea

Matrix , parerea mea

Sofro 14-03-09 20:51

Salut la toata lumea de pe aici....numele meu este alex si sunt din c-ta si va astept cu mare drag pe 1 sau 3 mai la legale....mai multe detalii despre locatie/ora/data exacta o sa vina pe parcurs

P.S:am postat aici pentru ca eu la origini sunt din tulcea dar de 13 ani stau in constanta si pur si simplu mi-e dor de origini(daca pot sa zic asa)...sa fiti sanatosi si succes in continuare:D

mikafly 15-03-09 07:08

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 2148198)
Salut la toata lumea de pe aici....numele meu este alex si sunt din c-ta si va astept cu mare drag pe 1 sau 3 mai la legale....mai multe detalii despre locatie/ora/data exacta o sa vina pe parcurs

P.S:am postat aici pentru ca eu la origini sunt din tulcea dar de 13 ani stau in constanta si pur si simplu mi-e dor de origini(daca pot sa zic asa)...sa fiti sanatosi si succes in continuare:D

Multumim.....fii fara grija....suntem cativa care sigur venim de 1 mai la CT.Eu unul vin sigur....

Eugen_TL 28-05-09 14:07

2 Attachment(s)
In sfarsit am dat comanda de jante: Wolfrace Suzuka 17'' et 35 j7

Ma incanta faptul ca seamana f mult cu cele de pe noul megane coupe care nu vin standard, ci ca optiune. N-am vrut ceva iesit din comun am vrut ceva care sa dea bine si sa placa oricui. Ce parere aveti?

Bogyciu 28-05-09 14:18

Ca sfat: ai f mare grija cu ele... Cunosc pe cineva care a vandut pana de curand jante Wolfrace in Galati si 80% din clienti se intorceau cu ele strambe... Parerea mea, mai bine cumparai ceva SH, brand mai bun... La ce bani ai dat pe astea cred ca gaseai si OZ-uri in stare f buna sh... Parerea mea.

Eugen_TL 28-05-09 14:23

3 Attachment(s)
In sfarsit am dat comanda de jante: Wolfrace Suzuka 17'' et 35 j7

Ma incanta faptul ca seamana f mult cu cele de pe noul megane coupe care nu vin standard, ci ca optiune. N-am vrut ceva iesit din comun am vrut ceva care sa dea bine si sa placa oricui. Ce parere aveti?

ps: se pare ca e o neintelegere...suzuka nu se mai fabrica... ultimele sunt suzuka2.: diferenta intre cele doua sunt mici: suzuka arespita spre banda acoperita plina iar suzuka 2 la capat se rotunjeste. preferam suzuka... dar suzuka 2 ce parere aveti? despre ele e vorba.

SEJ 28-05-09 14:41

Suzuka cea din a 2-a poza, cred ca sta mai bine, mie imi plac mai mult.

Eugen_TL 28-05-09 14:45

la fel zic si eu, dar nu se mai fac.. deci suzuka2 se face acum :(

mikafly 28-05-09 16:21

Mie mi se par de ***.......sunt niste jante inutile......doar ca arata mia bine.......un fel de "cocalaristic"....nu dati cu pietre...parerea mea.

Eugen_TL 28-05-09 16:25

tinand cont ca am CAPACE si jante de tabla pe 15 cu cauciucuri de iarna, eu le vad UTILE..ca sa am roti separat vara/iarna Si daca tot vrea usa am separat macar sa iau si ceva care sa de abine, ca as putea lua si ceva ce da NASPA.

Eugen_TL 28-05-09 21:22

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2359286)
Ca sfat: ai f mare grija cu ele... Cunosc pe cineva care a vandut pana de curand jante Wolfrace in Galati si 80% din clienti se intorceau cu ele strambe... Parerea mea, mai bine cumparai ceva SH, brand mai bun... La ce bani ai dat pe astea cred ca gaseai si OZ-uri in stare f buna sh... Parerea mea.

ms de sfat, am ales suzuka 2 pana la urma. OZ puteam sa iau OZ Polaris dar mi se par invechite ca model, iar in rest la oz ce-mi place depasea bugetul meu. Merg foarte atent oricum,evit bordurile si piatra cubica (daca dau de ea merg cu a2a f incet :D ) Si oricum vor fi doar pt sezon. De asteptat nu mai puteam astepta pt ca acum mergeam cu rotile de iarna si e pacat de ele sa ruleze pe asfalt.

Urmeaza cauciucuri acum, profil V cu protectie janta. Sa vad ce gasesc.

webcathos 28-05-09 22:02

Iti recomand cu incredere Toyo proxes T1R.Detin asha ceva si sunt foarte multumit...

Eugen_TL 28-05-09 23:07

ms, voi tine cont, imi plac. Spun imi plac pt ca asta conteaza, nu caut o firma anume, nu am o masina care sa ceara o gama de lux sau cu indici extremi. sa nu se auda pe asfalt, sa nu scartaie cam asta imi doresc eu in acest moment de la un cauciuc. :D Cand schimbam masina la ceva mai sus, schimbam tot mai sus :D

Eugen_TL 30-05-09 16:44

2 Attachment(s)
Mda, fiind o problema cu comanda, SE ANULEAZA. Ori astept o luna ori platesc ceva in plus ca sa vina mai repede si a4a bucata, fiind doar 3 in depozit .

Pana una alta am gasit 2 modele, care imi fac cu ochiul, ceva mai scumpe, dar sunt de luat in considerare. Ce parere aveti?

Dezent L si F

Bogyciu 30-05-09 17:12

Cati bani ai? Si ce dim la gume vrei? Incearca la Topgear (e topic la oferte anvelope) si el aduce jantele cu gume Nankang la preturi f bune... Gume sunt ok pt pretul lor. Eu am luat de la el un set de gume 195/45/15 la 650 lei toate 4, in alta parte aceeasi dimensiune sunt de la 200 lei bucata in sus... iar daca sunt bune in Anglia (de unde le aduce baiatu) sunt bune si pt mine... Daca iei si ceva "la promotie" iesi si mai bine...

All times are GMT +2. The time now is 03:09.

- Copyright 2026 4Tuning