![]() |
Dupa cursa din 4 iunie ,trebuie sa o punem de un drum de HD sa ne \"relaxam\",DADI si MUTZU garanteaza un show pe cinste daca ramanem peste noapte.Sunt casutze cu 2 paturi ,300.000/noapte.
Se pare ca intr-un pat incap 2 persoane (in mod normal de sex opus :lol: ) Cu mai mult efort pot ocupa patul si 3 persoane(de obicei 2 de acelasi sex+1 :lol: ) |
Baieti, in urma nefericitului incident, am realizat ca sunteti super uniti, si asta nu poate decat sa ma bucure, sunteti mai uniti chiar decat noi din Buc. care am sarit in haita de multe ori. :P
Oricum va felicit, asa trebuie sa fie un om, sa sara pentru amicul, prietenul, fratele sau. Noi intotdeauna vom fi langa voi, orice ar fi. |
WELCOME BEBE :D :wink:
|
Bine ai venit!!! :lol:
|
:D :oops: mersi mersi :D
|
BUN VENIT ,BEBE :!: :flower: :)
|
salut mah bebe bine ai venit 8)
|
bine ai venit :D
|
welcome to ADR :lol:
|
Welcome BeBe we've been expecting you :lol: :lol:
|
BUN VENIT IN GASCA NOASTRA...BEBE !!! :wink:
|
bebe....fresh meat :)
|
Welcome to the CLUB, Bebe!!!
|
10q TO ALL OF YOOOOUUUU!!!
|
Astazi a avut loc etapa a 3-a speedracing,FELICITARI !!! membrilor ADR-ARAD(all)
REZULTATE: -SORIN(clio sport) LOCUL 2 SI CUPA la grupa A3 -TEKIN(honda prelude) LOCUL 3 SI DIPLOMA la grupa A4 Eu am reusit sa ocup locul 4 la grupa A4 :D :wink: In urmatoarele zile vom pune si materialele pregatite de EMA cameramanul clubului |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning