![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
Quote:
Marti o pun la vanzare ca o sa ii fac poze noi. |
Ce consum ai la ea in momentul de fata?
|
3 Attachment(s)
Update ambreiaj nou , bobine noi, bujii noi ulei filtre .... Altceva :)
Consum in momentul de fata e 8 in oras -8.5 cand ma grabesc. Acum sa resetat ca faceam poza a scos suportul de la baterie si bateria sa schimbe ambreiajul . Revin cu poze cu husa montata cand am timp... |
3 Attachment(s)
Inainte , dupa si poate la anu' suspensie aer....
|
Oricum super :D
Astept 1.8 |
Nu ma grabesc . E de viitor e si o cupra la 5700 parca rosu inchis cum am avut seatul pacat ca taxa e 980€
|
Masina live e dementiala. Insa acum vazand si evolutia ei e WOW!
Felicitari ai o masina superba. Insa o intrebare am :P Cand ai venit la Andrei acu` cateva saptamani aveai o indoitura pe hayon, zisese Andrei ca te-a lovit unu` in parcare cu o masina de remorcari ( parca asa tin minte). Ai rezolvat? |
3 Attachment(s)
Quote:
Haionul la primavara il fac cand voi vopsi toata masina. Daca tot a primit jante pe 18'' voi incerca sa schimb si culoarea si parbrizul dar la primavara... |
Nu-ti ating cu ET35?
|
Quote:
|
Arata foarte bine jantele, o sa dea bine pe masina. Parca vroiai sa o vinzi, sau faci ca mine, ziceam ca vind masina si tot puneam pe ea? :))
|
Quote:
Stau linistit. Poate vin vremuri mai ok. Nu are rost sa dau 800euro. sa-mi iau alta mai puternica. |
Ce anvelope vei pune pe noile jante? vei incerca putin mai stretch ?
|
Quote:
Chiar azi au sosit 2 anvelope o sa postez dupa ce le incalt. |
Vand stopurile 750 ron farurile 1000ron cu tot cu lupe pleoape kit bixenon canbus pro 4300k semnal led poziltie led. Bara fata 450 ron completa aripi capota trager discutam de preferat sa le dau pe toate odata . Se vand si oglinzi electrice incalzite la pretul de 280 ron/ buc Tel 0735876682
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning