![]() |
Re: Sistemele Noastre Audio
Head unit: DVD 2 din KENWOOD-DDX6027
Difuzoare fata: DLS Ultimate Iridium 6.3i sistem pe 3 cai, 16.5, 100 w RMS Difuzoare spate: DLS Ultimate UR6i sistem pe 2 cai, 16.5, 100 w RMS folosite numai cand am pasageri in spate :lol: Amplificator difuzoare: DLS Reference RA40 4*110 W Subwoofer: 2 * JL 10W1V2-4 intr-o incinta minuscula, amplificat cu un Mercury II de la Hifonics In plan montare pe spate intr-o placa de pal a doua difuzoare Black Death QB69 facute de Vibe pe post de subwoofer si boxe spate. Din pacate inca nu am gasit de unde sa le cumpar :cry: |
Salut,
Cred ca userul ”IM” te poate indruma de unde sa faci rost de aceste difuzoare (Vibe Black Death). Sper sa nu fie probleme ca am scris asta pe acest topic. |
Si eu i-am zis la fel :) Daca nu ebay.co.uk. Succes!
|
Multumesc. Sper ca imi aduce un prieten din Grecia, daca nu mai intreb pe aici :lol:
|
player - Pioneer AVIC-F930BT
boxe - 4x Focal K2 power amp - SinusLive SL-A1500v2 sub - Rockford Fosgate Power T210D2 amp - Rockford Fosgate Power 750x cablu - Orion 0awg |
Vreau sa-mi cumpar niste boxe auto, am buget cam redus, intrebarea directa: JVC sau Sony? Pareri, recomandari?
|
sal,SorinDascalu cam cit e de redus bugetul,cifra,cite dif.iti trebuiesc,ce dimensiune,
|
2 Attachment(s)
Iata un fel de amestecatura din masina mea;
hu---dvd ford sub--Hert es380-15--1buc --Brutus 15d2--2 buc --Audio sistem 15--1buc amplif sub---impact hc250 amp difuzoare--lanzar vibe 245 condesator 8,5f --as conect conectica----ce mia venit la mana...no name Difuzoare usi --pyle audio--4 buc tw--jbl gto16t--2buc.. baterie----doar a masini..ROMBAT!! mai departe...mai vedem cum am sa le aranjez...deocamdata sunt puse antrun maaareee...fel...aruncate an portbagaj....:oops::rolleyes2 |
sal Rafaila frumos sistemu dar nu prea... eu unu as tine decat un sub de 15 " o incinta calculatra calumea de cineva profi.... as pastra Audio sistem 15" daca e x ion e mai bun parerea mea restu ai potea sa le vinzi si sa pui ori inca o baterie in spate langa subwoofer ori una mai potenta in fata de 95 agm si niste cabluri serioase condensatroarele sunt pt sq adica livreaza curent in timp scurt dar pt unda de bass nu fac fata .. bafta si chear se vede ca esti pasionat ;) tine-o tot asa
|
daca tot am postat sa prezint si eu sistemu actual ... :D
mp3- pioneer DEH-P7000UB update curant la dvd clarion cu porcesor Audison LRx 2.9 ( modificat ultimele op-ampuri aparute dau daor in mid bass cu el pana la 4 K ) Mid bass emphaser ecp26xt3 am cam 200w rms buc am 4 buc in incinte fibra inchise cat de cat cam 15L am calculat eu ... au un bass dau de la 50 hz in sus :D Inalte focal FOCAL TC90TD5B suna belea .. magnetu cat casa :D pe bass am mai multe un si cel mai tare sub al meu Rockford Fosgate T115d4 care coboara are fs pe undeva la 25 hz are doar 600w rms dar tine 2500w fara probleme tremura toata masina, nus daca ajunge ampu acolo ca nu am sufuient curent ca scade bateria pe la 10 -11 v o varta 95 amp agm amp STEG K2.04 care cica ar scoate 2.8 kw dar nu am cu ce ii socate :D lipsa de curent dar pe viitor apdate baterie spate porbagaj tot o varta 95 amp ca sub mai am si un Blaupunkt Velocity Vw 380 are fs mai sus la 37 hz asta e de scor crapa tot in tine pel a 45 hz :D |
Inaltele alea focal au 12 w rms din ce am vazut pe net??
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning