![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
Quote:
dar nu o integrala in mintile ei. |
bai frate ai bagat balauri in motoru ala ... senzatie ....
|
Cu ce gume pui jos atata putere ? Incredibila ambitie si masina ai... spor in continuare.
|
stiam k cutiile de pe 325 au raportul asta ......felicitari pt reusite :P
|
Quote:
nu cred. am mers cu un 325 cu treapta 3 pana in 160. poate se mai ducea dar am zis ca nu are rost. am auzit si de 170 pe la altii dar eu v-am zis ce am vazut cu ochii mei. si mai auzisem ca de cutie Alpina sau Alpine :oops: nu stiu exact cu treapta 1 in spate ( in loc de 2 ) si 2 in loc de 1... etc stiti voi. Prima data despre DGH ca merge 4 pana in 290+ la cutie d-asta m-am gandit dar problema e ca astea alpina stiu ca sunt in 4 trepte. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti... cutia alpine are 6 trepte si 2.93 e raportu de la diferential nu 293km/h
din cate am inteles nasi are cutie normala de urs in 5... |
CORECT!!!UN URS TURBAT.........unii vb in necunostinta de cauza...va rog sa va abtineti de la comentarii inutile...cine nu cunoaste sa ......plimbe ursu!!VS.MOTOR in Romania:)))))cine stie cunoaste !!
|
Quote:
salut nasi :) bafta cu masina |
Quote:
Quote:
|
momentan...txa..mai are....asteptam..cu totii...sa vedem..care pe care...;)..nu mai faceti afirmatii...gresite..unii care vb prostii...
|
marian nebunu nu mai comenta ca nu ai nici un drept vezi-ti de patratica ta,aici se vb de masina mea DGH nu TXA ,si cu rr de 1000 nu are rost sa ma dau ca ma bati sigur,daca esti foarte bun mult,daca nu mai putin:D
|
cu wpp ai incercat?sau cu mtj?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning