![]() |
1 Attachment(s)
plictiseala .....
pareri :D |
niceeee :)
|
2 Attachment(s)
Din plictiseala si din dorinta de a invata mai bine artele tuning-ului virtual am facut si eu un Clio Symbol ...
Zic ca am lucrat cat de cat ingrijit ... |
2 Attachment(s)
iarasi pliktiseala.... :lol:
|
1 Attachment(s)
\"plictiseala\" da sigur :evil_laug
un jaf de volvo :evil_laug ce parere aveti ?? |
Volvo BMW nu ? :lemon:
|
topser .. lucra bine clioul .. shi vectra cat de cat :wink:
|
mersi ptr.apreciere...deabia acuma am inceput sa stapanesc si eu artele tuning-ului virtual mai bine ! :wink:
sper ca pe vitor sa invat cat mai multe :arrow: |
ca sa primiti sfaturi trb sa prezentati lucrarile la \"Aici invatati sa faceti tuning virtual\"
acu hai... :P :D @topser incearca sa gaseti masinile (dupa care vrei sa iei elementele de tuning) din exact acelasi unghi pe care vrei sa le pui pe masina. @tygi_one trebuia sa incerci sa scoti emblema de BMW si sa aduci la aceeasi culoare toata masina. |
4 Attachment(s)
cateva din primele mele lucrari (aja ca fiti mai intelegatori cu greselile, eram si io la inceput :P )
|
2 Attachment(s)
Prima mea masinutza tunata virtual!!!
Ce parere aveti, exceptand capota??? |
bah da' de masina mea nu zice nimeni nik????????:(
|
1 Attachment(s)
de data asta nu am facut`o din plictiseala :D vreau sa imi spuneti parerile voastre .... da sincere :D stiu ca am gresit ceva ..... da eu zik ca merge
Golf1 g60 :D |
cam blury masina per total
la vinilu cu sigla,ii lipseste ceva perspectiva daca-i dadeai un pic de distort arata mult mai bine. jentile,zic ca-s bine alese pt 'anisorii' masinii,destule de discrete. |
mai vreau si eu cateva pareri despre masina pe care am facut-o. am lucrat f mult la ea(o zi intreaga) e foarte important pt mine pt ca eu zic ca e cea mai reusita lucrare a mea.
asta ramane de vazut nu??:)) https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=495 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning