![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
Daca mai auzi pe cineva da un semn. Ma intereseaza 4 in stare buna, neaparat late (extrabalon) si ofer 2mil daca sunt in stare buna. Daca sunt lovite tare sau strambe, sau rugunite, nu ma intereseaza. E valabil pt oricine de aici...8)
|
e f mult 1 mil bucata.
|
3 Attachment(s)
Quote:
dj_13055 sau 0722702628 ;) |
Quote:
Cauta in targurile auto. De exemplu la iasi e plina piata (sau cel putin era acu vre-o luna) cu astfel de jante si costa 10 lei bucata. Se rugat de mine sa le iau (nu stiau ca eu am superbalon de vanzare :D) |
canada superbalon la 10 lei? pai vreau si eu :D
da,este foarte mult 1 mil bucata,dar nu te intelegi cu omul :(..cere pe un filtru sport folosit un an..50ron :lol:..si este filtru yed,din targ :lol: |
asa este.merci .o sa ma duc duminica in targ la vitan ,poate gasesc acolo 2 jante la un pret rezonabil ca aici pe forum preturile concureaza cu cele ale jantelor de aliaj :rolleyes2 .
|
Quote:
|
am avut:D..si le-am vandut :(......dar 10 lei pe o canada superbalon...e prea bine,cumpara-le si fa si tu o combinatie...le dai mai scump :P
sunt destui care platesc si 60ron pe o bucata :) |
vand aeroterma suplimentara + consola. pret 200ron negociabil
|
Quote:
daca mai vrei electromotor bun bun,mi-a ramas de cand aveam Dacia,la pretul de 70RON.In targ numai bobina e 50 RON.Eu sunt din Ploiesti,dar pot sa ti-l trimit printr-un prieten care sta in camin in regie.Da-mi un PM daca esti interesat .bafta si cine mai vrea alternator Dacia in perfecta stare de functionare tot la 70 RON.. |
pereche de arcuri spate aproape noi>nuj daca au 10.000km.Au fost pe Dacia Break din '99
Pretz 70RON |
stie cineva un motor de dacie de 1.6 sau 1.4. cumpar urgent. si sa fie neeaparat din judetul ialomita. cu factura pe el
|
are careva un motor de vanzare de dacie sa fie din buc astept un msj
|
Quote:
|
Are cnv butoanele de la bord CN4 cu tot q grila de sustinere??? daddy_668 id de mess
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning