![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
vreau nr lui johnson sau id lui............ e urgent. id meu e bsc_lx
va multumesc |
Quote:
eu stiu ca toate au in inceput si lucrurile merg mai greu din cauza lipsei de bani in zona .. in tuning eu sunt 0 .. conduc masina lui tatae de 4 ani si pe viitor vreau sa fac cursuri de pilotaj . din pacate nu mam nascut norocos .. cum sunt acei copii de 18 ani care au BMW si alte alea care nu au facut nimic pt a le conduce ... fac facultate la oradea unde sunt in contact cu tot ce inseamna tuning de calitate .. |
nu s-a laudat nimeni ca are tuning pe masina
mai modificam si noi cate ceva sa nu arate ca celelalta masini stock |
Quote:
Quote:
Cat despre faza cu discutiile despre masini ...sunt sigur ca sunt mult mai multe datile cand s-a discutat...si cum ai zis si tu fiecare venea pt ce avea interes...ce e rau in asta ? Si tu ai facut-o:rolleyes2 Si daca e abureala ramane la latitudinea fiecaruia....si inca o chestie ...nu stiu daca te-ai considerat vreodata membru Kamikaze ...dar membru al acestei comunitati pe nume 4Tuning...ai fost Quote:
|
n`ai mai vazut lume ca la noi in oras..atata rautate.. de parca dac am avea bani nu ar fi si la noi masini tunate... crezi k ar mai exista Kitch Tuning prin tzara/orash? eu as zice ca nu... voi ce credeti k nuj cine cu o dacie 1300 dac ar avea bani nu si`ar pune si el un spoiler sau un eleron d firma???? mie mi se pare k cearta asta nu`si are rostu.... sry k m`am bagat..dar cam asa e...
|
Quote:
Tu nu-ti dai seama ca vb. degeaba? Sunt unii care au impresia ca daca au o masina mai deosebita si au de bagat bani in ea aiurea sunt net superiori celorlalti? Eu, cel putin sunt prea batran sa ma consum pt. o chestie de nimic, care nu are importanta! Eu i-am postat d.p.d.v. al unui membru 4 tuning si el ma ia cu membrii clubului din P. Neamt, care nici macar nu exista!:shock: |
yo unu is satul de certuri ... pana la urma ...este vreun club in Piatra Neamt ??? Lamuriti-ma si pe mine ... k yo unu nu mai inteleg nimic :( ....
|
Quote:
|
si eu sunt de aceeasi parere cu stefan.....
raspunde te rog la intrebare |
Quote:
|
Haideti sa terminam cu certurile astea ca nu au nici un rost nu fac decat rau atat unora din noi cat si imaginii noastre ca si comunitate.
Sper sa depasim aceste momente ...care de altfel au existat in toate comunitatile la inceputuri...si sa ne vedem de treburi in continuare. Si reamintesc faptul ca oricine cine a fost la intalniri si i-a placut ce sa intampla cu plusuri si minusuri este binevenit...iar cine are recomandari sugestii...stiu eu ... este rugat sa posteze in sectiunea speciala Acestea fiind zise ...haideti sa incetam cu certurile astea de 2 lei ...si sa incercam sa facem si sa discutam ceva util. |
Quote:
|
Quote:
tot timpul este unu contra... |
avand in vedere ca am mai trecut si eu prin centru sa vad ce se mai intampla..dupa o perioada mare de absenta...sincer am ramas cu un gust amar...nimic... .. absolut deloc intalnirile din centru nu au legatura cu tuningul..stiu cum era acum 2poate 3 ani cand am inceput eram o mana de oameni..vara trecuta una din cele mai fierbinti poate..in decurs de 1 an de zile aproape nu a mai ramas nimic ...doar vorbe,barfe invidie si chestii de genul asta.pt cei care ma cunosc...sunt in masura sa zic ca Ciprian are in mare parte dreptate.
ce a fost frumos a trecut!!! |
Bv.Dane ...ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta ....si nu mai e nimic de zis...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning