![]() |
Re: Concurs - Rezultate
'ai k ma bag si eu la asta...cand trebe predata? ;)
|
mdeah,....ar trebui gandite un pic masinile puse la concurs....e vorba de participare...trebuie o masina care sa te instige la participare....sa vedem...poate totusi numarul va fi mare....dar pe mine nu prea ma atrage...
astept lucrari frumoase... |
15 Attachment(s)
:arrow:
????????? ; Arshi ; Gabi ; hitman454 ; Ionut17 ; l33loo ; maskt ; metal_milita ; Mishu-F ; Most_Wanted ; NightDevil ; patriotu90 ; Trickz ; vio[s] ; Yackone :!: |
eu zic maskt....:rolleyes2
|
eu zic intre nightdevil si gabi ..... chiar imi place cum l`a facut... si a lu maskt e frumoasa... da parca nu se compara cu a lu night devil !
|
deci pana la umra cine e castigatorul??
|
eu zic sa fie castigator night devil....
P.S:Mestere pune o masina sport si dintr-un unghi mai de Doamne ajuta ca a inceput sa cam ocoleasca lumea concursul asta de cand cu masinile astea nasoale...golfuletz,skillz-ule,tng-ule ce-ati facut mama ati iesit la pensie :) ? |
Quote:
|
da....v-am lasat voua mostenire.....akum mai avem un pic grija asa....supraveghem....:lol: :lol: :lol:
ps:unde e masina? |
1 Attachment(s)
Poza :))))
|
in sfarsit o masina mai de treaba:)
|
..la concursul de saptamana trecuta ....au fost cam multzi participantzi nuh?
|
o intrebare...pe ce criterii se alege casigatorul saptamanal al concursului???pura curiozitate;)
|
calitatea masini...cat de frumos/curat este lucrata
|
dar la a mea ??? nici macar nu v-ati uitat .... nu e bune a mea ? eu o propun pe a mea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:41. |
- Copyright 2026 4Tuning