Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

Bogdan 27 hd 22-03-07 19:47

Re: CLUB DACIA

pai ii pe nr de austria mazda si ca so inscriu nu merita.:sad:

Arlequin 01-06-07 23:34

Big trouble . ... poate stie cineva si cunoaste.
Pe scurt. Dacia 1300 din '83, neumblata si neplimbata de vre-o 4 ani. Curatenie generala, schimbat bucse bujii si alte acareturi. O incerc la drum intins.aprox dupa 35 km fierbe apa. Scot termostatul, ...degeaba. Scoate bule in vasul de expansiune. De necaz o duc la service, schimba garnitura de chiulasa, schimba pompa de apa, niveleaza chiulasa pe masa plana etc. O iau.. o duc acas' .dupa 20 km iara fierbe apa !!! Fratilor .ce fac .imi dati idei s-au ii dau foc? Sigur ca am oprit, am lasat-o sa se odihneasca, cam de 2 ori in 40 km. deupa aia n-a mai facut figuri. Se poate sa fie radiatorul infundat?.sau ce draq poate sa fie ca ma scoate din papuci.

Arlequin 01-06-07 23:35

.....asta a fost ieri
azi curatat radiatoru scos doua roabe de sedimente, bagat furtun in circuitul motorului, nu pare infundat ..... montat totu la loc si fix pu*** ca tot se supraincalzeste ......ceva idei?

caphonne 04-06-07 16:53

hai sa dau si eu cu presupusul:uleiul in ce stare e?? incearca unul mai bun mai de firma
verifica circuitul apei da zici ca ai curatat pe acolo si e ok
altceva.....

GJ 33 KOS 08-06-07 00:58

vin si eu cu o intrebare: ca sa am o garda cat mai mica la sol cam cat ar trebui sa tai din arcuri ? k nu vreau sa le dau de mai multe ori jos...
dar dak e nevoie......:chainsaw:

canny 08-06-07 09:02

2,5 spire e lowrider

GJ 33 KOS 08-06-07 11:28

merci!!! dupa licentza vreau sa ma ocup mai mult de ea. deci mai am o saptamana!!!

Ionutz maniacu 13-06-07 01:27

am o intrebare daca pun jante intoarse pe spate si las si masina din suspensii mai jos trebuiesc evazate aripile?

BuGyy 13-06-07 08:58

2 Attachment(s)
am si eu o intrebare dak tai din arcuri ... telescoapele sunt afectate?.. datzi si voi niste idei mai bune de a face dacia cat mai stabila fara modificari drastice cu alte punti ...etc ...ma refer la telescoape si arcuri...am mai vazut la o dacie un arc era strans mult spirele chiar lipite ...

BuGyy 13-06-07 08:59

msina era foarte tzeapana .. avea si genti destul de mari

mikkai 13-06-07 09:44

eu am facut treaba asta cu comprimarea direct pe masina cu autogenu' si sunt multumit.Masina nu e foarte rigida sa te doara ficateii si nici nu scoate sunete ciudate la denivelari.

lancerEvo 13-06-07 21:25

tu ai impresia ca daca ai lasat masina mai jos ai intarit suspensia??? este mai stabila pt simplul fapt ca i-ai coboirat centrul de greutate!
eu zic ca comprimarea arcului cu autogenul este o prostie mult mai mare ca si taierea de spire, pentru ca in portiunea aceea arcul nu mai lucreaza, cei care au facut arcul ala au facut ceva calcule inainte! nici taierea de spire nu este mai breaza, da la dacie din lipsa de altceva merge si asta! eu de exemplu am gasit la sibiu un set de arcuri scurte, super erau in combinatie cu amortizoarele intarite statea masina foare foarte bine!

BuGyy 14-06-07 01:26

in primu rand eu nu am spus asa ceva ca dak las masina mai jos intaresc suspensia eu m-am referit numa la rigiditate si stabilitate si in al doilea rand am cerut niste idei !

lancerEvo 14-06-07 01:52

nu te supara asa prietene ca ti-am dat niste sfaturi!
p.s. masina nu se rigidizeaza daca o lasi mai jos! devine mai stabila si atat, de rigidizat se rigidizeaza daca intaresti caroseria, amortizoare, bucsi! da nu cred sa fie cazul!
pt o tinuta de drum mai buna ai nevoie de arcuri scurte, amortizoare mai tari si eventual si de bari stabilizatoare mai groase(pt inclinatia masinii)

BuGyy 14-06-07 01:57

ms pt sfat nu m-am suparat poate trebuia sa fiu eu mai clar la ce am vrut sa ma refer ..

All times are GMT +2. The time now is 13:57.

- Copyright 2026 4Tuning