Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

adi.schumi_tm 13-09-08 22:47

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1751339)
Schumi am gasit ceva bucatii,masor sa vad care e mai mare buc,ca sunt c-am mici,iti dau si dimensiunea la ea ca sa stii daca o poti folosi:idea:.
Oricum BTL-ul e Jar-Cartus:D si weekendul viitor voi merge cu el la show la Oradea impreuna cu CAT:lol:,sa speram ca nu mai se ivesc incidente la bolizi.;)

Mersi mersi BTL...

BTL-gordini 14-09-08 09:51

2 Attachment(s)
Schumi dupa cum ti-am promis :D,ti-am pus si pozele cu dimensiunea la buc.cea mai mare care o mai am;referitor la pedale am bucati ca sa iti faci.Apoi imi spui daca e bine cum vrei sa ti-i le trimit,teva costa putin transportul.;)

adi.schumi_tm 14-09-08 12:02

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1752028)
Schumi dupa cum ti-am promis :D,ti-am pus si pozele cu dimensiunea la buc.cea mai mare care o mai am;referitor la pedale am bucati ca sa iti faci.Apoi imi spui daca e bine cum vrei sa ti-i le trimit,teva costa putin transportul.;)

Mersi mersi BTL,un adevarat domn esti.hai ca o sa vorbim pe mess mai multe detalii,ok?ca se supara moderatori acusi.Masinutza ta ce face?se pregateste sufleteste pt oradea?

BTL-gordini 15-09-08 08:51

Sambata cand am fost la RedBull Romaniacs Sibiu si am vazut o dacie 1300 Gordini Style albastra cu nr de sibiu,stie cineva ceva de ea,arata bine:D

cannavaro 15-09-08 09:36

era si pe forum pe-aici evo avea la nr. parca.

flocea_ro_ab 15-09-08 21:45

btl ;)
gandeste-te sa facem un club, numa de dacii. btl, fnm, mlw, gav`u. astia care ii mai stii tu cu dacii frumoase
si numai din jud alba :d

EVenelinno 15-09-08 22:45

ar fi frumos sa facem un club al daciilor din alba... bine zice flocea :) il luam si pe piw, mai am si eu vreo 3 prieteni cu dacii si o sa fie bine. sper sa ne intalnim cel putin 1 data pana plec la fac... florine hai sa fim mai insistenti poate reusim :))

flocea_ro_ab 15-09-08 22:46

hehe
si daca meri la facultate ce vrei sa insiunezi ? ca iti vinzi dacia si nu mai vii la intalniri ?

discutia se muta aici ! sa nu se supere nimeni :)

BTL-gordini 16-09-08 09:28

Uite mai la Evelino ca mai traieste,nu mai dadeai nici un semn de viata:lol:,ce-ti mai face masinuta?nu ai mai scris pe topic.
O sa rezolvam si noi cu adunarea generala,in alba sunt multe Dacii fainute dar nu stiu pe unde se ascund,si le transmit un mesaj ca sa-i scoteam de unde sau ascuns: Va e teama de BTL?:lol::D,doar asa mai putem povestii una alta.;)

dacia_pioneer 16-09-08 17:51

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Quote:

Originally Posted by joke (Post 1619604)
imi poti spune unde se mai gasesc inele din alea pentru jante ca de cand tot caut??frumoasa masinuta ta curata si ingrijita!!!

Vezi ca are OZN yacuza de vanzare !!!:rolleyes2

dacia_pioneer 16-09-08 17:51

Vezi ca are OZN yacuza de vanzare !!!

[email protected] 16-09-08 18:56

salut fumoasa masina te rog pune si u un filmulet cu toba

BTL-gordini 17-09-08 08:23

Pioneerule nu stiu ce ai vrut sa zici in leg cu ce ar avea Oznul de vanzare?:idea:
Merci,merci:D;in legatura cu filmuletul pt.a se auzi toba ,iti spun eu ca nu iese ca si in realitate si ar induce in eroare sunetul adevarat,mai bine pe viu si iti fac o demonstratie:lol:

[email protected] 17-09-08 11:58

as vrea eu o demonstratie live da suntem cam departe

flocea_ro_ab 17-09-08 13:01

credeti-ma nu ati vrea... :)) eu m-am dat cu btl :) ii bestie pe roti.
daca treceti prin alba da`ti un semn..

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning