![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Quote:
|
2 Attachment(s)
Schumi dupa cum ti-am promis :D,ti-am pus si pozele cu dimensiunea la buc.cea mai mare care o mai am;referitor la pedale am bucati ca sa iti faci.Apoi imi spui daca e bine cum vrei sa ti-i le trimit,teva costa putin transportul.;)
|
Quote:
|
Sambata cand am fost la RedBull Romaniacs Sibiu si am vazut o dacie 1300 Gordini Style albastra cu nr de sibiu,stie cineva ceva de ea,arata bine:D
|
era si pe forum pe-aici evo avea la nr. parca.
|
btl ;)
gandeste-te sa facem un club, numa de dacii. btl, fnm, mlw, gav`u. astia care ii mai stii tu cu dacii frumoase si numai din jud alba :d |
ar fi frumos sa facem un club al daciilor din alba... bine zice flocea :) il luam si pe piw, mai am si eu vreo 3 prieteni cu dacii si o sa fie bine. sper sa ne intalnim cel putin 1 data pana plec la fac... florine hai sa fim mai insistenti poate reusim :))
|
hehe
si daca meri la facultate ce vrei sa insiunezi ? ca iti vinzi dacia si nu mai vii la intalniri ? discutia se muta aici ! sa nu se supere nimeni :) |
Uite mai la Evelino ca mai traieste,nu mai dadeai nici un semn de viata:lol:,ce-ti mai face masinuta?nu ai mai scris pe topic.
O sa rezolvam si noi cu adunarea generala,in alba sunt multe Dacii fainute dar nu stiu pe unde se ascund,si le transmit un mesaj ca sa-i scoteam de unde sau ascuns: Va e teama de BTL?:lol::D,doar asa mai putem povestii una alta.;) |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
Quote:
|
Vezi ca are OZN yacuza de vanzare !!!
|
salut fumoasa masina te rog pune si u un filmulet cu toba
|
Pioneerule nu stiu ce ai vrut sa zici in leg cu ce ar avea Oznul de vanzare?:idea:
Merci,merci:D;in legatura cu filmuletul pt.a se auzi toba ,iti spun eu ca nu iese ca si in realitate si ar induce in eroare sunetul adevarat,mai bine pe viu si iti fac o demonstratie:lol: |
as vrea eu o demonstratie live da suntem cam departe
|
credeti-ma nu ati vrea... :)) eu m-am dat cu btl :) ii bestie pe roti.
daca treceti prin alba da`ti un semn.. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning