![]() |
ce mai astepti? ;)
|
4 Attachment(s)
hehehe... hai ca ma risc :lol: :lol: :lol: :lol:
8) ps... nu va speriati :D :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
cum eu sunt singura mea prietena :lol: :lol: :lol: :lol: mi'am permis sa pun pozele :))
mai bag altele later :wink: |
ma scuzati daca sunt cam naked :oops:
|
MUAHAHHAHHAA sa-i vezi pe astia`n limba acum ... =))
o sa ma shushu pe mine de ras la comentarii ... BRB imi iau popcorn .... sa savurez cum trebuie toata treaba :lol: :lol: :lol: |
lolll !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nu vrei sa fii nevasta`mea? sau macar amanta.. sau sor`me.. :mrhappy:
|
haideti ma.... dati-va drumul......
la gura... de fapt la maini =)) |
Quote:
da ce esti masochist? :lol: :lol: |
INCESTist... =))
eh .. s`o vada si el goala cand iese de la dush =)) |
Singurelu.. you are full of shitt :)) pozele alea sunt oe 10 mii de site-uri.. le-a vazut o tara intreaga! prima oara au aparut pe kladblog.com . Si ca sa nu fiu rau.. iti mai dau o sansa... daca nu ai mintit ... asa cum cred eu :lol: .. inseamna ca si-a batut unu joc de tine pe Irc. Iar faza cu webcamu... aici chiar ai mintit! :lol: chiar ne crezi oi?
|
Re:
Quote:
|
pagina 33 parca :)
|
Aaaaa... clar... stiam si eu siteul in care erau de sus pana jos de vreo 10 ori mai multe poze cu tipa pusa de singurelu ... :lol:
|
2 Attachment(s)
Hai ca pun si eu 2 poze cu prietena, amica mea :D Care recunoaste-ti ca le-ati salvat deja pe hard :lol: Yeeaahhh sper sa castig concursu :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning