![]() |
Re: Intalnire...... ?
Stiti ceva de presa?? a aflat??vre-o televiziune ceva?? :d
|
o sa montez filmuletul zilele astea si sa vad cat de mult pot sa il comprim ca sa il punem si pe net. Fac si o varianta pt DVD pentru cei care il vor la calitate ok
|
ma anunt de pe acum la DVD :D abia astept sa-l vad cam pe cand estimezi ca o sa fie gata? :twisted:
Oricum .... cea mai tare intalnire de pana acum felicitari tuturor. si celor care au facut show si celor care au venit ;) |
hmmm...ca tot veni frigu..zbrrrr...si mult asteptata zapada...;)) :twisted: :twisted: :twisted: eu personal de astazi declar sezonul ZAPEZII(cine stie cunoaste...) ...sus in poiana deja mere fff bine...1 ora mam dat azi :D:D:D cu ce??? nu va zic...deci daca o tine tot asa....echipati masinile cu gume de iarna sau gume de iarna fata si slickuri spate(my choice 4 this year ) si hai sa o punem de o intalnire...;))) cine e interesat PM...dar o chestie mai restransa....;)))
|
s-a deschis sezonul de drifturi;)
|
Intr-adevar a inceput sezonul de drifturi.
IN seara asta eram 4 masini care acaparam strada cu derapaje cat mai lungi,a fost magnific. Pacat ca eu si inca un tip ne-am strambat jentile in borduri.(tabla,deci se repara usor):( Aveti noroc cu parcarea aia mare din poiana,dar lasa ca venim si noi o data sa ne adunam acolo.Sa ne dam in voie fara obstacole in jur.;) |
a.....sunt niste obstacole....politzaii :(
|
Cu atat mai misto.FAcem un traseu de drift cu ajutorul obstacolelor.Dar singura diferenta ar fi ca o sa castige ala care loveste cel mai multe si cat mai spectaculos!!:twisted: :twisted:
Daca vor ii anuntam si pe ei sa vina ca avem nevoie de ajutorul lor.:bat: :pistoles: :yikes: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Intalnire
Data : Duminica 25 .11 2007 orele 11 Locatia : Parcare Roman (intersectia carpatilor cu poienelor) Sunt asteptati toti membrii 4tuning sau pasionatii de masini fara nici o exceptie Calendar propus : stabilirea unui plan de bataie pt cursa de indemanare deplasarea catre o locatie calduroasa in vederea serviri unui ceai ,ciocolata calda sau ce bea fiecare eventual ceva jumbuslucuri pe zapada ca doar a venit sezonul lor mai jos astept confirmarile membrilor si utilizatorilor forumului |
propun k intalnirea sa se faca luni :d
|
vorbim azi , iti explic ce si cum si reeditam la indemanare o intalnire si mai numeroasa 8)
|
Intalnire...... ?
Salutare(din nou)....Sorry k nu am mai postat nimic...dar sper k nu e prea tarziu...Atunci Duminica sa fie...Numai bine
|
dak pot veni...sunt prezent cu cea ai mare placere ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning