![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Quote:
|
Mai am o intreabare daca nu te superi :D ,pragurile cum leai vopsit?ai dat cu ceva pe ele inainte de vopsire?leai facut ceva?sau doar leai vopsit si atata? mersi
|
pai eu nu mai am pragurile originale , iar aceastea au venit pregatite de vopsit , pragurile tale si fustele fata spate au niste zimti pe ele asa ca trebuie sa le dai 3-4 maine de fuller (filar) pana cand dispar acei zimti si iti raman fine cand dai cu mana pe ele , le jmilgheruiesti cu jmilgher fin si apa si dupa le vopsesti :D BAFTA!
|
aham am inteles :D multumesc mult de tot .bafta in continoare ! salut
|
Gode ma tot mir cand vad ca mai modifici cate ceva la ea, deja e mai mult decat full masina ta:lol:....la un panoramic si airride nu te-ai gandit?:rolleyes28)
|
Pai cam atat i-ar mai trebui..si ceva la motor..in rest..e bomba.
Poate piele...? |
Vine asa :
Interior semipiele cu alcantara de sportline Volan de cc cu, comenzi Grile de aer cu lumini si aluminiu pe margini Setu de butoane din interior cu aluminiu Bara spate de R36 ori fusta de R line si mai vedem pe parcurs :D |
1 Attachment(s)
Una mica de la Craiova Drift :D
|
Foarte foarte frumos. Arata bine alb.
|
pacat ca nu avem pe 4tuning functia de " like "...oricum big like pt ce ai facut la masinuta e superba
|
totala masina! felicitari pentru ea
|
Cel mai passat frumos..... :lol:
|
Un avant superb, nu am mai vazut pana acuma modelul acesta de passat sa arata asa bine. Da bine cu suspensia coborata.
Avant trebuia sa mi iau si eu pentru car audio, mereu regret ca in final aleg tot limuzina. |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri , si mie imi place din ce in ce mai mult :D.
Teaser |
7 Attachment(s)
Incepem vara cu .... scoici :))) un interior de piele si alcantara mult asteptat :D , mai trebuie curatit ,trase fire la reglajele electrice si fete de usi cu piele (daca gasesc la un pret decent), plus maine dupa toate astea un set de poze mai bune :D
Astept pareri:-> |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning