![]() |
50 cent .. candy shop raggeton mix .. try`it ..
|
urc`o .....
|
:wink:
|
1 Attachment(s)
incercatzi
1) Iio - Runaway 2) Raffman - (nu mai stiu cum se numeste melodia) off.. :( 3) Eminem - Mocking Bird 4) Silicon Soul - Have u seen my baby si ceva mai old 5) Mark Morrison - Return of the mack 6) KMC feat. Sandy - Get Better 7) KMC feat Dhany. - I Feel so fine si o melodie fara nume :) i`am dat upload |
nu va zic decat atat .. downloadati`o .. si nu o mai cautatzi .. 10cz 2 ZBY .... atat va zic MERITA :) ... hahahahaah cine o sa o asculte o sa shtie despre ce e vb ... si apoi sa imi scrietzi daca v`a placut :)
|
la mine da eroare :((
|
rog si eu mult mult de tot sa puna cineva melodia aia a celor de la Chemical Brothers - Hey girl Hey boy.
P.S: o recomand pentru condus... :) @blowwind melodia nu este arhivata. tre sa schimbi extensia din rar in mp3. |
Re:
Quote:
|
:dance: :dance: sar'mana :dance: :dance:
|
Re:
Quote:
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUULLLLLEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cum dracu ai dat de ea frate ?! :D bravo !!!!!!!!!!!!!!!!! super tare !!!!!!! arab drifting :D |
inca 1 marfa .. nu e de arabi dar e un viitor hit :) hehehe
va recomand --> Sasha, Carl Cox, Paul Okenfold - Bootleg mix - Essential mix UK radio |
cu durere in suflet ma despart de un super remix-Beyonce feat Rune Crazy in Calabria remixes [club mix]
|
tot ruleaza pe radio acum am gasit`o :p
vreau si eu zdob si zdub ... Bunica bate doba :) |
1 Attachment(s)
cand a zis mama ca eu am cazut in cap cand m-am nascut acu imi dau seama ca nu a mintzit!imi cer mii de scuze sunt obosit!stergetzi postu de mai sus
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning