![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
nu stiu daca o sa mai gasesti triple alb-rosu... ca m-a rugat si pe mine cineva de pe forum, si n-am gasit nicaieri, nici macar unde mergeam eu la sigur :( . |
Quote:
Īntrebare: De ce nu ti le faci pe LED ? Sa presezi un capac de stopuri din plexiglas de 3 mm cred ca nu-i mare filozofie iar pe soclurile vechi de plastic (peste socluri īn locasurile patrate) fixezi placuta cu LED-uri si arata TOP. Folosesti LED-uri de īnalta capacitate cu diametrul de 10 mm Aici ai 2 alternative: 1 - asa cum am spus mai sus cu transparent si LED-uri colorate 2 - Lasi plexicurile originale colorate si pui LED-uri albe sa bata prin. Uite AICI LED-uri la 12 V Semnalizare rosie (nu cunosc legislatia actuala īn RO) nu stiu daca ti-o accepta. Īnainte de a te apuca de treaba asta vezi ce zice legea. Aici cel putin la masinile care au asa din fabricatie (de regula americane) trebuie aprobare speciala (SONDERGENEHMIGUNG). |
Quote:
Am zis ca o sa mai caut,cine stie de unde sare stopu.La fel am facut si cu jantele,am cautat foarte mult ca in final sa gasesc Quote:
M-am gandit la varianta de a-mi confectiona stopuri cu leduri insa deocamdata mai caut stopuri alb-rosii,daca nu gasesc atunci ramane de vazut exact ce voi face.Mersi mult de sfaturi si informatii |
Dar tu de care vrei ?
Standard-ele vechi sau pt. 1310 cele mari, alea transparente si cu 3 x rosu rotund integrat pt. frīne / pozitii ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re: TM 24 ADY
la Elba ai fost sa intrebi? poate iti pot face, custom...
(la elba stiu ca se fac triple/faruri/semnalizari pt Oltcit, de dacie din pacate nu stiu nimic) |
frumoasa masina ta dar preeeeaaaa mult rosu [parerea mea]
bafta in continuare |
Alea ar fi frumoase pe masina stopurile:D,ca porocaliul strica totul,:sad:sper sa gasesti.eu sincer nu am vazut pe nicaieri doar cele ''tunate"' de prin magazine(clare):lol:.Oricum asa cu jantele si cu stopurile e lux Adysor-ul.:lol:;)
|
draguta masina,cel mai mult imi place cum ti`a iesit motorul,dar e muuult prea rosie,incearca sa renunti la unele elemente rosii....si sa pui si alta culoare care sa se potriveasca cu rosu....
|
Quote:
Am fost la Elba si am intrebat dar vanzatorul a zis ca nu au si ca nu pot face pe comanda,poate nu avea chef de mine si s-a gandit ca asa scapa mai repede,dar o sa merg sa mai intreb Quote:
Quote:
Quote:
|
pune-i spoilerele originale, si lasa-le negre ;)
la fel fa si cu grila si ochelarii. dupa astea, taie arcurile, si scoate cele 2 faruri (alea dinspre grila) |
Quote:
|
poate faci si jantele cu negru..cred ca i-ar sta bine , poate incerci ceva in photoshop
|
Eu am vazut triple dinalea pe un site dar nu il mai stiu costau 50 ron 2 buc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning