Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

bob 13-06-06 18:34

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

vere, am priceput ideea...

bob 13-06-06 18:35

apropo, sti ce patesc spionii cand sunt prinsi :)

Bigu 13-06-06 19:20

spala vasele???? sau ne sug de p***??? scz de limbaj! tare as vrea sa vad tuningareala aia de astra:))

AdyBoy 13-06-06 19:31

Este din Cristian.....nu stiu daca este politai.

blondu_glf 2 13-06-06 23:42

te asigur eu ca e politai...............daca il mai vad ii iau si numarul de inmatriculare ca sa stiti exact care e

Flow 14-06-06 07:31

Bine v am regasit
Multumesc frumos

FreaK_Bv 14-06-06 12:33

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2
ATENTIE LA NEATENTIE.........Prin BV se tot plimba un astra model vechi alb tunarit......Cel care conduce este politai(sau mai bine zis MILITIAN)

esti sigur???

Catalyn 14-06-06 20:44

Quote:

Originally Posted by Yackone
bob n-ai inteles ideea... e camuflat ala sa fie d'al nostru...un fel de spion;)

hai ca deja o dam in filme cu hotii si vardistii...parca suntem organizatia lu' peste cu alea alea nu pasionati de auto...:lol:

bob 14-06-06 22:04

cine stie codul sa imi scot logoul cu operatorul connex ?

blondu_glf 2 15-06-06 02:22

Eu v-am anuntat asa ca fapt divers nu neaparat ca ar avea o intenti sau ceva...............daca chiar nu ma credeti ...trageti o linie cu el si vedem cine ramane fara abecedar sau mai nou am auzit ca se nasoleste si mai rau pt intreceri ilegale......
P.S. nu am spus-o in nume de rau faza cu atentie la neatentie

Al3xius 15-06-06 09:49

Se poate filma si fotografia ! :) Dar sa fie de-ai vostrii !
Cand vine garda , ascundeti camerele :) ...nu stiu sigur daca au voie sa le ia :)

Catalyn 15-06-06 23:29

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2
Eu v-am anuntat asa ca fapt divers nu neaparat ca ar avea o intenti sau ceva...............daca chiar nu ma credeti ...trageti o linie cu el si vedem cine ramane fara abecedar sau mai nou am auzit ca se nasoleste si mai rau pt intreceri ilegale......
P.S. nu am spus-o in nume de rau faza cu atentie la neatentie

nu ti-a interpretat nimeni in rau intentia chiar ai reusit sa smulgi pareri, unele mai pro altele contra...eu unul stii parerea , am scris-o mai sus, iar de tras linii le tragem, cu creta cu stiloul nu cu diversi anonimi asa aiurea-n tramvai (ca tot il scot astia)...ne mai maturizam si noi nu?

blondu_glf 2 17-06-06 01:46

:D:D:DPerfect de acord cu tine Cata;) ;)

NEbunu 17-06-06 12:10

(rasp pt sica)..:D In primul rand de fiecare data cand intri pe forum tre sa te iei de cineva ..altceva nu stii sa scri in al 2 lea rand daca tot te iei de cineva fa-o intr-un mod mai frumos nu asa..pt ca nu e nimeni nevoit sa iti asculte batjocurile..le-am sters pt a nu incepe iarasi cearta pe care u vrei sa o provoci..cel putin asa pare..nu cred ca am sters posturi degeaba sau celor care nu au commentat complet aiurea...
ca nu scrie tot mereu la subiect e partea a 2 dar se pare ca nici u nu scrii...asa ca revizuiesteti vocabularu si ce scrii pe forum si atunci fii sigur ca numeni nu o sa iti mai sterga posturi

P.s cata am scris de fiecare daca cand le-am ster dar nu stiam ca nu poate fi citit decat de moderatori..aqm am inteles si cand voi mai sterge am sa scrieu motivul in asa mod in care sa fie vazut de toti..

Syc@ 17-06-06 14:05

Quote:

Originally Posted by NEbunu
(rasp pt sica)..:D In primul rand de fiecare data cand intri pe forum tre sa te iei de cineva ..altceva nu stii sa scri in al 2 lea rand daca tot te iei de cineva fa-o intr-un mod mai frumos nu asa..pt ca nu e nimeni nevoit sa iti asculte batjocurile..le-am sters pt a nu incepe iarasi cearta pe care u vrei sa o provoci..cel putin asa pare..nu cred ca am sters posturi degeaba sau celor care nu au commentat complet aiurea...
ca nu scrie tot mereu la subiect e partea a 2 dar se pare ca nici u nu scrii...asa ca revizuiesteti vocabularu si ce scrii pe forum si atunci fii sigur ca numeni nu o sa iti mai sterga posturi

P.s cata am scris de fiecare daca cand le-am ster dar nu stiam ca nu poate fi citit decat de moderatori..aqm am inteles si cand voi mai sterge am sa scrieu motivul in asa mod in care sa fie vazut de toti..

Pretene sar putea sa ma superi si data viitoare sar putea sa ma iau de tine :yes:. ...sau te simtzi vinovat de le stergi? :ballbounc

All times are GMT +2. The time now is 14:46.

- Copyright 2026 4Tuning