Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

xxdadixx 10-06-12 19:36

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5060312)
sa vezi faza tare,de cateva zile am patit si eu pentru prima data faza aia ce ai patit-o cand am fost duminica pe la tine..am ramas mut ca tine.. nu stiu din ce cauza,dar poate varsta isi spune cuvantul..

Eu am mai decapotat-o de cateva ori si face doar cand vrea ea. Pot fi mai multe, de la senzori pana la ceva curele. Faza cu atinsul in bascula din spate e din cauza amortizoarelor uzate, sunt 2 pe laterala. Usor le fac pe toate, in f de prioritati, in weekend am rezolvat si cu picurii ce intrau inauntru pe laterale sus.

21UKS 10-06-12 21:26

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5060353)
Eu am mai decapotat-o de cateva ori si face doar cand vrea ea. Pot fi mai multe, de la senzori pana la ceva curele. Faza cu atinsul in bascula din spate e din cauza amortizoarelor uzate, sunt 2 pe laterala. Usor le fac pe toate, in f de prioritati, in weekend am rezolvat si cu picurii ce intrau inauntru pe laterale sus.

acolo unde se inchide prelata?...cum ai rezolvat?:D ai curatat gaurile alea de scurgere?... pe stalpi?

xxdadixx 11-06-12 19:37

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 5060504)
acolo unde se inchide prelata?...cum ai rezolvat?:D ai curatat gaurile alea de scurgere?... pe stalpi?

Mai exact aici e problema, date jos cauciucurile de pe colturi, curatat tot si apoi lipite, nu doar prinse cu chestia aia mica:

21UKS 11-06-12 22:10

o sa incerc si eu ca mai nou vad ca imi picura pe scaun dar nu intotdeauna....ma gandeam ca nu am inchis bine geamul uneori, dar apoi mi-am dat seama ca am facut ceva ptr ca vara trecuta nu am patit asta, doar dupa ce am pus niste vaselina peste iarna la hardtop si cred ca am infundat gaurile alea...:D

xxdadixx 11-06-12 23:23

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 5062091)
o sa incerc si eu ca mai nou vad ca imi picura pe scaun dar nu intotdeauna....ma gandeam ca nu am inchis bine geamul uneori, dar apoi mi-am dat seama ca am facut ceva ptr ca vara trecuta nu am patit asta, doar dupa ce am pus niste vaselina peste iarna la hardtop si cred ca am infundat gaurile alea...:D

Asa imi picura si mie dar in ambele parti. Cineva inainte, nu stiu daca neamtul, a pus cheder cum se pune la geam, de caciuc cu adeziv dar degeaba, nu numai ca arata urat dar nu avea niciun rol. Am tratat cauciucul de pe partea ce se basculeaza si am lipit astea de pe margini. A fost ieri cea mai mare furtuna pe care am trait-o si nu a curs gram in masina :D

Akai 26-06-12 23:22

Chiar arata bine masina, am tot vazut-o prin hd:).
Bafta.

maryus93 27-06-12 10:50

Frm foc masinutza!felicitari pt munca depusa de a o aduce in acest stadiu!bv!
Bafta.

xxdadixx 24-07-12 20:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5081364)
Chiar arata bine masina, am tot vazut-o prin hd:).
Bafta.

Mersi
Quote:

Originally Posted by maryus93 (Post 5081736)
Frm foc masinutza!felicitari pt munca depusa de a o aduce in acest stadiu!bv!
Bafta.

Multumesc. Inca mai e.
---
Intre timp i-am cumparat un set de praguri luxury. Nu le-am montat pentru ca nu am toate prinderile, le-am comandat OEM cu tot tot ce trebuie sa vina ca la carte fara silicoane si alte improvizatii. In acelasi pachet trebuie sa vina o acoperatoare la gaura de hardtop si cauciucul de sub antena care e crapat urat de tot.
Pentru buza astept oferte in continuare si pentru un canal de frana, am doar unul, dupa ce-l montez stiu si pt care parte mai imi lipseste :D
Sper sa o aduc pe linia de plutire pana la meeting. Mai am o planetara ( cumparata ) de montat si un termostat si e impecabila mecanic.

motzu 24-07-12 20:53

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5114133)
Mersi

Multumesc. Inca mai e.
---
Intre timp i-am cumparat un set de praguri luxury. Nu le-am montat pentru ca nu am toate prinderile, le-am comandat OEM cu tot tot ce trebuie sa vina ca la carte fara silicoane si alte improvizatii. In acelasi pachet trebuie sa vina o acoperatoare la gaura de hardtop si cauciucul de sub antena care e crapat urat de tot.
Pentru buza astept oferte in continuare si pentru un canal de frana, am doar unul, dupa ce-l montez stiu si pt care parte mai imi lipseste :D
Sper sa o aduc pe linia de plutire pana la meeting. Mai am o planetara ( cumparata ) de montat si un termostat si e impecabila mecanic.

ne vedem la meeting nu?:D

xxdadixx 25-07-12 19:50

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5114152)
ne vedem la meeting nu?:D

99.9% da
---
Planetara e montata, nu mai scoate nici un sunet ciudat. Caut tunel frana bara m dreapta.

BMnWA 26-07-12 09:09

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5115329)
99.9% da
---
Planetara e montata, nu mai scoate nici un sunet ciudat. Caut tunel frana bara m dreapta.

a fost buna ? :))

xxdadixx 27-07-12 20:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5115867)
a fost buna ? :))

Buna planetara, problema rezolvata :D
--

Au venit si piesele OEM, capac de hardtop, gromet antena si restul ce lipsea pentru praguri.

Dr.Cars 28-07-12 11:28

Te astept cu alta comanda OEM.Bafta.

ondin 28-07-12 13:54

Quote:

Originally Posted by Dr.Cars (Post 5118446)
Te astept cu alta comanda OEM.Bafta.

preturi bune, firma serioasa, spune la toti colegii pe forum ce si cum, sa nu mai cumpere aiurea.

M.G.M 07-08-12 09:48

urat sa iti intre apa ...... bine ca s-a rezolvat

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning