![]() |
Re: Poze CNCA @ Targu Mures Tuning Show, 18-19 August 2012
Nu am nevoie, gusturile tale spun tot despre masina si despre tine!
Sper sa avem ocazia sa ne intalnim intr-o zi ! Scuze de off-topic. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La noi oameni sant atat de prosti incat nu vor sa evolueze, sa isi cumpere un produs mai bun, si de asta multi zic ca in romania nu se poate ca santem ramasi in urma, dar mai sant si genul de oameni care vorbesc aiurea si incearca sa ii influenteze pe cei care vor sa incerce ceva mai bun!! Nu vreau sa jignesc pe nimeni de asta ii las pe ei sa se auto caracterizeze!! Idea este ca avem o singura viata si cu cat probam mai multe lucruri in viata cu atat o sa avem mai multa experienta, nu ma refer doar la domeniul audio vorbesc in general. Asa ca incercati sa nu vorbiti aiurea ca numa ii induceti in eroare pe cei care vor mai mult de la viata asta!! |
Quote:
|
DOMNULE ''''26MAR''' vocabularul tau spune multe si lasa de dorit rog un moderator sa mute aceste comenturi care nu impresioneza pe nimeni si sa lasam topicul curat...
|
Quote:
< relax poate ai dreptate poate nu CIUS > |
salut, vii la urmatoarea etapa sa iti vedem sistemul???
|
Quote:
vreme frumoasa , briza ideala pentru un bass profund si fara distorsiuni si fara amplifuri duse in 0.25 oh atunci portile raiului se vor deschide pentru cei ce pot auzi un sunet clar si precis al unei piese "flacuite" CIus baieti nice toLKING cu voi :)) babay |
si te-ai trezit si s-a facut dimineata...
|
26MAR .... nu iti inteleg frustarile catre firma digital designs... mai scurt DD ( pun pariu ca nu stiai ce inseamna DD ) . daca aia e masina ta ( nu m-am uitat atent ) dar par a fi alpine difuri , nu?
crezi ca faci mare branza cu ele ? spun asta ca si eu credeam ca fac multe GZ ... nu am facut si am trecut pe DD . spre deosebire te tine , NU IMI PERMIT sa vorbesc urat de o firma , fie ele GZ sau ALPINE sau ce stiu eu ce alt tip de difuzor . importante sunt alte lucruri ... printre altele omenia si deschiderea spre noi provocari , lucru care pare sa-ti lipseasca cu desavarsire. eu nu sunt deloc jenat de faptul ca am masina plina de DD ...ba din contra voi mai baga cateva difuri ca imi ajung ... (vorbesc de dduba) si chiar.... alte si mai multe amplificatoare tot de la DD ... ai vreo problema ? hai sa ne uitam putin in urma . vrei ? scoruri anul trecut ROLI 156,5 db cu 2 DD de 18 , eu 155,2 db cu 2 GZ de 18 si scorul cel mai mare BASIC 157,7 db cu 4 MNC . anul asta norbi 162,5 db cu 2 difuri DD de 18 (de mentionat ca sunt 2 difuri de low buget 2518) eu cu 12 difuri de 15 ( tot de low buget 2515) 160,3 db.... alt scor numai stiu anul asta mai semnificativ. exista o diferenta intre mine si norbi ... masina lui este de scor si a mea de muzica . pe mine ce ma enerveaza cel mai mult la tine este faptul ca unii dintre noi a cheltuit extrem de multi bani pentru a face ceva semnificativ pentru domeniul in care activam si vine un "pacifist " si vorbeste aiurea cand el are 2 difuri care costa cat un dif de low buget de la DD .... ps. aveam difuri din astea care ai tu in masina cand probabil tu nu stiai pe care parte este volanul la masina :D si mai mult le-amars cu DD Z1 ... niste pocnitori (asta ca m-ai provocat ) ps1 acum am vorbit urat si de ALPINE care sa nu le luam meritul ...fac niste HU bune chiar foarte bune !!! |
Quote:
|
Quote:
tu nu stii bine limba romana si vorbesti si scrii in engleza si acolo foarte prost ... bine ca te-ai oprit :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning