![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
Recomand: m20b27, vl06zms si Roby_m
|
Recomand din suflet florineluspr ... cred ca unul dintre cei mai buni ;) pe ceea ce fac,cunoscuti de mine.multumesc foarte mult pentru lucrare,OM de nota 100023423423645754 + ...cuminte,muncitor si calitate maxima...preturi minime :D
|
1 Attachment(s)
MARE Atentie ! Persoana, om, individ tepar, băieţas, neserios.
SEU VLAD DEVA Jud. Hunedoara Bd. Decebal Bl. R Sc. B Ap. 20 Telefon 0733722900 ( 0733.722.900 0733 72 29 00 0733.72.29.00 0 7 3 3 7 2 2 9 0 0) Stopuri BMW E36 Coupe - LED Dectane noi 350Lei Vorbind cu el in prealabil pe Facebook, si pretinzand ca este un cumparator serios, de incredere, mi-a cerut pe data de 3 aprilie 2013 sa-i trimit produsul prin curier. Dupa mai multe zile in care nu a raspuns la telefon, pretinzand probleme in familie, mi-a cerut ragaz cateva zile pentru a rezolva problema. Pana pe data de 17 aprilie nu a mai dat nici un semn, nu a raspuns la nici un mesaj, iar la o somatie din partea mea pe un grup facebook am reusit sa dau de el de pe un alt numar de telefon. Pretinzand ca i-am facut reclama proasta pe Fb, mi-a spus ca nu va mai ridica coletul. Aveti grija daca veti face tranzactii cu acest baiat total neserios, si asigurati-va ca va va face plata in avans. |
JustinCase nota 10! Super baiat!
|
Recomand userul cristy_4speed , un om care sa ridicat la nivelul exigentelor mele !
|
Recomand liviu91
|
1 Attachment(s)
Cu toate ca se stie mai recomnd a 1000-a oara cred pe Trusca ,pt furtun clima,plus a mai pus acolo niste rame interioare pt manere asa moka.Mersi,azi am bagat si freon ,e ok
|
Recomand alecsutz03 :peace:
Un baiat de nota 10+ |
RECOMAND TEO_VL & TOBE-SPORT !
|
Recomand alexxss
Baiat de caracter ! |
recomand the_rifle super baiat si de mare incredere , si rapid expedierea :D numai bine
|
recomand BaiatBun super baiat si de incredere maxima
|
Quote:
|
Si eu recomand FlorineluSPR
|
Chiar daca am montat azi, dupa cateva luni trapa ce mi-a trimis-o trushk, trapa nu este functionala.
Numai bulealea mi-o dat trushk. Nesimtit care nici macar nu raspunde pe mess cand ii zic !! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning