![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Iti zic ca femeile intorc capul si dupa masini modificate !! Iti garantez si dau in scris !! Mergi cu mine 1 zi si o sa vezi !! :twisted: :lol: :idea:
Masina mea atrage privirile multor fete BUNE si nu e scumpa dar arata bene !! ;) :idea: |
pe din afara...asta le impresioneaza pe ele.....dar habar nu au ce ai sub capota sau ceva de genu...la asta a facut referire Clauditza :D:D:D
|
Quote:
Eu cred ca CONTEAZA foarte mult OMUL care conduce masina si nu FIERUL , indiferent cum arata !! PAREREA MEA !! :shock: :rolleyes2 |
Quote:
asta am incercat sa explicam si noi...k pt unele femei conteaza invelisul masinii nu altceva :D:D:D |
Quote:
Eu am scris exact ce am observat !! :oops: :idea: |
...ceea ce inseamna ca am ajuns la concluzii comune. E normal sa atraga privirile o masina frumoasa, aranjata... dar prea putine pun pret pe "inima" masinii :lol:
Si nu ne simtit jignite,pentru ca atata timp cat postam aici si suntem de aceeasi parere e clar ca nu ne includem in discutie :-) |
Quote:
sa stii ca si eu te am mai vazut in trafic si ma uitam insistent la masina pentru ca te recunoscusem si ii aratam masina si unei prietene...si asta nu insemna ca brusc eram interesata de tine sau de masina ta...unele fete se uita admirativ si atat...nu se gandesc imediat:"moama ce m as cupla cu asta ca are o super masina(si tunata pe deasupra:lol: )..." e chestie de interpretare...si nu e la adresa ta acest post :) ca daca e sa o luam altfel...si la mine se uitau baietii/barbatii cand conduceam scirocco/corrado...ciudat ce i drept...cred ca se gandeau ce caut eu acolo ca fata:D |
Quote:
Era vb ca masina atrage priviri pe strada chiar daca nu este BMW de 100.000 Euro !! :rolleyes2 In discutie era vb ca femeile sunt atrase in prima faza de aspectul masini si nu de ce poate ca performante masina respectiva !! ;) Principiul meu este : '' Nu conteaza masina ci conteaza omul care o conduce '' !! ( masina poate fi super tare si scumpa dar daca omul e praf la comportament si inteligenta = 0 ) Asa ca nu MASINA a fost prima ci OMUL !! Respectele mele pentru toate fetele care NU PUN ACCENT pe masina ( sau mai bine zis privesc masina ca pe un obiect strict ce vizeaza deplasarea si nu ca pe ceva material ). Ideea este ca te indragostesti de OM UL din masina ( daca merita interesul ) si nu de masina pe care o conduce . :idea: Cam asta am avut de spus !! Sper ca acest POST sa nu supere pe nimeni , este doar o parere exprimata liber !! ;) :arrow: |
am spus in postul de mai sus ca nu era vorba despre tine...doar m am legat de subiectul pe care l ai pus in discutie mai sus...
stai linistit ca si eu am acceasi parere cu a ta;) |
Quote:
|
e normal, tine de moralitatea ta k fiinta rationala...dar nu mereu e asa:???:
|
in primul rand conteaza aspectul masinii si bineinteles marca....si parerea mea ca masina, tzoalele si toate ***-urile astea ridica valoare oricarui barbat pt ca poate sa fie el brad pit daca e inbracat in zdrente si conduce un trabant nu cred ca multe fete s-ar combina cu el....si la fete (parerea mea) conteza foarte mult cum se aranjaeaza, de exemplu eu consider ca o fata aranjata arata mult mai bine ca una care umbla toata ziua in adidasi si blugi
|
Quote:
k nu inteleg aluzia la topic :-? |
Quote:
Si pe mizeriile alea cine e prost sa le bage in seama? :) |
oo da... daca are 1.70 si 90 60 90... crede ma ca le bagi singurel in seama... ;)
pacat ca barbatii din ziua de azi sunt orbiti de fizic mai mult decat de caracter.... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning