Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

danydaniel19 22-01-13 22:09

Re: Cafeneaua Sucevenilor

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330083)
tradatorilor

:))))stai linistit ca nu am fost....si acum e prea tarziu....sau poate nu.... ziceau astia la meteo ca se lasa cu frig iar....si zapada...mai uzez un pik cauciucurile si frana de mana...:)))

willie 22-01-13 22:17

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330085)
s-ar putea sa-l fii scos....e pe aerodromul floreni...se driftuiesc cu un mercedes pe zapada;)....ziceam asa de tine ca si u ai tractiune spate...dar nu cred ca ai ezitat sa nu faci si un un pik de drift iarna asta....:-)

aaa..nu..nu am facut...nici dimineata cand meream la munca..inghetat fiind in orash..:D

danydaniel19 22-01-13 22:22

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330107)
aaa..nu..nu am facut...nici dimineata cand meream la munca..inghetat fiind in orash..:D

eu astazi am stat cuminte....acasauta....masina e curata in garaj nu vreau sa o murdaresc iar....maine ma bag la montat o inchidere....mai am ceva treaba pe la a mea....duminica la drifturi pe zapada;):)))

willie 22-01-13 22:40

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330119)
eu astazi am stat cuminte....acasauta....masina e curata in garaj nu vreau sa o murdaresc iar....maine ma bag la montat o inchidere....mai am ceva treaba pe la a mea....duminica la drifturi pe zapada;):)))

a mea nu mai e curata de multe zile..azi miam dat si eu proiectoarele jos sa imi fac niste cadre luminooase, gen angels doar ca o sa fie in interior si o sa se vada difuz doar cand e aprinsa pozitia:D, o sa fie pozitia in faruri si mai light in proiectoare, apoi inele de bord: d( mentiunez ca nu cu banda de leduri:)))..) ar fi jenant..se poate si mai bn..

PoToS 22-01-13 22:43

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330167)
a mea nu mai e curata de multe zile..azi miam dat si eu proiectoarele jos sa imi fac niste cadre luminooase, gen angels doar ca o sa fie in interior si o sa se vada difuz doar cand e aprinsa pozitia:D, o sa fie pozitia in faruri si mai light in proiectoare, apoi inele de bord: d( mentiunez ca nu cu banda de leduri:)))..) ar fi jenant..se poate si mai bn..

te plict fllyyy??;))

willie 22-01-13 22:46

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330174)
te plict fllyyy??;))

imi retrag civintele poto:D....preteneee..:)mc...

danydaniel19 22-01-13 22:47

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330167)

si eu m-as baga la bord...ceva modificari...dar mai spre vara...acum ma bag la mecanica mai mult...mai am cate cava de facut pe frigul asta...:)))

danydaniel19 22-01-13 22:52

potos....cf....nu te-am mai vazut demult....te-am sunat o data ca am avut treaba la sv....dar nu ai raspuns....pe unde mai lucrezi...?:-)

willie 22-01-13 22:53

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330184)
si eu m-as baga la bord...ceva modificari...dar mai spre vara...acum ma bag la mecanica mai mult...mai am cate cava de facut pe frigul asta...:)))

mecanica la primavara...cand se indreapta vremea...cat mai am timp ca dupa aia imi vine vremea sa pun afisu' pe masini " baby on board"....si nush cum o sa mai stau cu timpul si cu banii de proiecte, da poate fac eu vre-o misare.

danydaniel19 22-01-13 22:58

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330193)
mecanica la primavara...cand se indreapta vremea...cat mai am timp ca dupa aia imi vine vremea sa pun afisu' pe masini " baby on board"....si nush cum o sa mai stau cu timpul si cu banii de proiecte, da poate fac eu vre-o misare.

si eu o duc rau cu banii....dar mai am piese cumparate si acum cat am timp liber mai montez pe masina...ca dupa incep lucrul si nu prea mai am timp...
baby on board...?te misti cam repede...:D....o sa fie si baby on walet...:))))

willie 22-01-13 23:00

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330205)
si eu o duc rau cu banii....dar mai am piese cumparate si acum cat am timp liber mai montez pe masina...ca dupa incep lucrul si nu prea mai am timp...
baby on board...?te misti cam repede...:D....o sa fie si baby on walet...:))))

repede ca sa imi continui proiectele apoi:D...ceva modificari mai drastice la aspect niq:???

PoToS 22-01-13 23:02

pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar

willie 22-01-13 23:14

[QUOTE=PoToS;5330211]pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar[/QUOTE
dap..:D si eu am una 0 de ford...vrei sa facem schimb??app..acu miam amintit ce se aude cu clubul ala?se mai face??

PoToS 22-01-13 23:17

[QUOTE=willie;5330231]
Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330211)
pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar[/QUOTE
dap..:D si eu am una 0 de ford...vrei sa facem schimb??app..acu miam amintit ce se aude cu clubul ala?se mai face??

aaaa, nu stiu, eu asa as vrea dar interesul e doar pentru cateva pers

danydaniel19 22-01-13 23:18

[QUOTE=PoToS;5330236]
Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330231)

aaaa, nu stiu, eu asa as vrea dar interesul e doar pentru cateva pers

club....ce club...eu nu stiu nik....ceva interesant?...

All times are GMT +2. The time now is 18:10.

- Copyright 2026 4Tuning