Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Galerie foto (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/24201-galerie-foto.html)

Marius3k 15-09-07 18:51

Re: Galerie foto

Ce sa zic? Ai planuri mari...Cat despre partea cu coboratul masinii - pe drumurile de la noi ai toate sansele sa-ti lasi cate putin din spoiler :omfg:
Stiu ca xenonul nu e "tuning" dar ajuta al naibii de bine la vazut gropile de pe drumurile noastre de ra*at...
M3-ul ala e frumusel, dar ma intreb daca gumele alea sunt umflate sau sunt din cauciuc plin, la cat de mic e talonul :shock:

Onslaught 15-09-07 19:10

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1102157)
Ce sa zic? Ai planuri mari...Cat despre partea cu coboratul masinii - pe drumurile de la noi ai toate sansele sa-ti lasi cate putin din spoiler :omfg:
Stiu ca xenonul nu e "tuning" dar ajuta al naibii de bine la vazut gropile de pe drumurile noastre de ra*at...
M3-ul ala e frumusel, dar ma intreb daca gumele alea sunt umflate sau sunt din cauciuc plin, la cat de mic e talonul :shock:

Acum am vazut ca tu acolo ma intrebai daca farurile alea au lupa pt xenon,nu e pt xenon e doar holograma,coboratul oricum il voi face ca nu imi place ca e prea inalta(merg mai incet si nu vor fi probleme),cauciucurile alea de pe BMW sunt cu talon mic (35) sunt de 20" jentile,cat despre partea cu cauciucuri pline nu exista asa ceva exista doar cauciucuri cu pereti mai grosi alea de merg pe pana,dar pline nu pot sa existe pt ca daca ar fi pline s-ar mula pe janta si cand pui frana chiar daca roata s-ar oprii cauciucurile ar merge inainte!

BAD-GUY 15-09-07 19:13

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1102157)

"a-mi pun telescopaele sport sa o pot lasa mai jos vreo 10 cm si sa nu mai prea merg cu ea"

Deci nu mai merge omu cu masina dupa,dar dupa cum vedetzi si voi in ultimul timp au inceput edili nostri sa faca drumuri mai bune,sper sa continue sa nu fi fost numai din cauza alegerilor care se aproprie :).

Sau daca nu sa faca lumea scouting sa stim pe unde se afla gropi urate.

Hmm cred ca ar trebui un topic pentru asta :).

Marius3k 15-09-07 19:17

@Onslaught: glumeam si eu cu gumele alea, dupa cum bine ai observat, am pus "smiley".

@BAD-GUY: cred ca Gym e cel mai potrivit, am mers in spatele lui ceva timp si am invatat gropi noi :D

xxdadixx 15-09-07 19:44

1 Attachment(s)
In micro 5 la iesire era cel mai urat, sper ca-l asfalteaza pana dupa MOL. Am fost aseara pana la Ghelari cu o masina cu suspensie mai tare si cred ca am eliminat doua pietre de la rinichi :).
---
Sa nu fiu offtopic, mi-am facut provizii pt iarna :D

BAD-GUY 15-09-07 19:58

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1102232)
In micro 5 la iesire era cel mai urat, sper ca-l asfalteaza pana dupa MOL. Am fost aseara pana la Ghelari cu o masina cu suspensie mai tare si cred ca am eliminat doua pietre de la rinichi :).
---
Sa nu fiu offtopic, mi-am facut provizii pt iarna :D

Nice,deci are cine sa ne cinsteasca de sarbatori.

Ce masina?

puiu 16-09-07 07:43

haideti cu pozele de la intalnire....toate

F.R.Sonic 16-09-07 11:09

2 Attachment(s)
Din cauza ei am venit eu pe jos!!!! :( ...Next Time...

NoAngels 16-09-07 11:48

Poze de la intalnire?

DONU' 16-09-07 17:09

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1099385)
Da' Racing Bogdan :)))) In sfarsit mi-am tras numere de HD cu stelutze :D

Si pe tine te cheama Bogdan? ;)
Din partea mea..., sa le porti sanatos, si sa nu le arati la garda..., nici sa nu stie ca exista... ;)

xxdadixx 16-09-07 20:27

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1102959)
Din cauza ei am venit eu pe jos!!!! :( ...Next Time...

Ai venit si ai stat 5 minute :no:

F.R.Sonic 16-09-07 22:56

Am fost fortzat ba Dadi!!!! :)) nu se va mai repeta...

sNap7 16-09-07 23:20

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1104130)
Am fost fortzat ba Dadi!!!! :)) nu se va mai repeta...

no drace, de cine ?

F.R.Sonic 16-09-07 23:34

1 Attachment(s)
by my woman... :oops: vroia la festival...intalniri mai facem noi...si oricum ma gandeam ca poate ajungeti si voi p-acolo, dar chiar n-am ochit nici un racer pe la mici si bere...am bagat singur in mine si ieri si azi la mici :D

si sa nu fiu ff of-topic..desi e virtuala:google:

sNap7 17-09-07 23:08

3 poze ati facut la intalnire ?!

All times are GMT +2. The time now is 03:14.

- Copyright 2026 4Tuning