![]() |
Re: Galerie foto
Ce sa zic? Ai planuri mari...Cat despre partea cu coboratul masinii - pe drumurile de la noi ai toate sansele sa-ti lasi cate putin din spoiler :omfg:
Stiu ca xenonul nu e "tuning" dar ajuta al naibii de bine la vazut gropile de pe drumurile noastre de ra*at... M3-ul ala e frumusel, dar ma intreb daca gumele alea sunt umflate sau sunt din cauciuc plin, la cat de mic e talonul :shock: |
Quote:
|
Quote:
Deci nu mai merge omu cu masina dupa,dar dupa cum vedetzi si voi in ultimul timp au inceput edili nostri sa faca drumuri mai bune,sper sa continue sa nu fi fost numai din cauza alegerilor care se aproprie :). Sau daca nu sa faca lumea scouting sa stim pe unde se afla gropi urate. Hmm cred ca ar trebui un topic pentru asta :). |
@Onslaught: glumeam si eu cu gumele alea, dupa cum bine ai observat, am pus "smiley".
@BAD-GUY: cred ca Gym e cel mai potrivit, am mers in spatele lui ceva timp si am invatat gropi noi :D |
1 Attachment(s)
In micro 5 la iesire era cel mai urat, sper ca-l asfalteaza pana dupa MOL. Am fost aseara pana la Ghelari cu o masina cu suspensie mai tare si cred ca am eliminat doua pietre de la rinichi :).
--- Sa nu fiu offtopic, mi-am facut provizii pt iarna :D |
Quote:
Ce masina? |
haideti cu pozele de la intalnire....toate
|
2 Attachment(s)
Din cauza ei am venit eu pe jos!!!! :( ...Next Time...
|
Poze de la intalnire?
|
Quote:
Din partea mea..., sa le porti sanatos, si sa nu le arati la garda..., nici sa nu stie ca exista... ;) |
Quote:
|
Am fost fortzat ba Dadi!!!! :)) nu se va mai repeta...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
by my woman... :oops: vroia la festival...intalniri mai facem noi...si oricum ma gandeam ca poate ajungeti si voi p-acolo, dar chiar n-am ochit nici un racer pe la mici si bere...am bagat singur in mine si ieri si azi la mici :D
si sa nu fiu ff of-topic..desi e virtuala:google: |
3 poze ati facut la intalnire ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning