Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/235642-golf-iv-1-9-ajm-variant-edition.html)

DEVIL's Style 12-11-12 18:59

Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5245048)
unde scrie pe Terra ca doar bmw-ul are voie sa detina angel eyes:lol::lol:???:rolleyes2 si-a spus doar o parere unde si-ar monta xenon!:-P

Cand spui angel eyes , te gandesti la BMW , cand spui DRL aka day running lights, te gandesti la VAG !

cristi.mk4 12-11-12 19:06

vad zilnic zeci.... de masini Cu angel eyes . eu mi-am achizitionat Farurile nu doar pe Angel, ci pt lupe :)

1+. cred ca BMW era prima masina cu angel, daca nu ma insel. originea este de bmw`

valitataye 13-11-12 09:56

Decat sa fi dat banii pe prelungirea aia,mai bine faceai una direct din capota si iesea mai frumos!

GopPo 13-11-12 11:12

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5245048)
unde scrie pe Terra ca doar bmw-ul are voie sa detina angel eyes:lol::lol:???:rolleyes2

Ain't that cute, but it's WRONG! :punch:

cristi.mk4 13-11-12 18:57

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 5245895)
Decat sa fi dat banii pe prelungirea aia,mai bine faceai una direct din capota si iesea mai frumos!

poate ca iesea mai frumos... dar de la o vreme crapa pe unde-i adaugata., apoi chiar k i de cacat.

poate ca pe viitor o sa-mi iau o capota badboy...

am alte planuri deocamdata. si binenteles dupa resursele financiare.

bujuKYL 14-11-12 11:34

doar daca e facuta de fake crapa:rolleyes2

cristi.mk4 15-11-12 13:02

Azi am reusit sa pun folie pe Geamurile din Fata Omologata :) arata demential :X revin cu poze

bogdy.ghetto 15-11-12 14:28

aberezi mereu. unde ai vazut tu folie pe fata autorizata? Mare aberant!

cristi.mk4 15-11-12 14:30

Esti dilau rau. traiesti in irak acolo unde masinile nu au geamuri deloc?
uite la noi In bm este folie pe fata autorizata

soosy 15-11-12 14:38

folia pe fata este omologata numai daca are 73% transparenta,cea ce inseamna pentru ochiul nostru aproape ca nu se vede ca ai folie
singura chestie ii ca te protejeaza de razele soarelui si ai o alta temperatura oarecum in masina(vara nu se incalzeste asa tare...)
dar este o oarecare discutie,cum ca pe fata nu se accepta deloc...

dar oricum nu ai ce cauta cu folie inchisa pe fata(vizibila)

cristi.mk4 15-11-12 14:42

Nu am specificat cat de inchisa este... Am specificat Ca mi-am pus folie Autorizata. Adica omologata Si nu am probleme cu ea...

Folia are tenta de fumuriu. nu mai stiu exact cat la %.... nui Neagra. Asa de bine au pus-o baietii incat nu sti ca e folie. chiar daca dau geamu jos. ai impresia ca e geamu fumuriu.

o lucrare de nota 10+ Chiar ii Recomand pe baietii De la baia mare (ADI)

bogdy.ghetto 15-11-12 16:07

La cum arata masina ta nimeni nu are nevoie de recomandarile tale. Ti-ai pus folie dar nu cunosti firma si transparenta. =)) pasionat!

puskas 15-11-12 16:46

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5249029)
Esti dilau rau. traiesti in irak acolo unde masinile nu au geamuri deloc?
uite la noi In bm este folie pe fata autorizata

crezi ca nu are geamuri la masina :))) ? cat despre masina ta ... KITCH ... no offence , dar eu mi-as pune intrebari , cand atata lume imi spune ca nu ii bine . oricum spor in ceea ce faci dar nu faci bine . o seara deosebita

cristi.mk4 15-11-12 17:29

Quote:

Originally Posted by puskas (Post 5249171)
crezi ca nu are geamuri la masina :))) ? cat despre masina ta ... KITCH ... no offence , dar eu mi-as pune intrebari , cand atata lume imi spune ca nu ii bine . oricum spor in ceea ce faci dar nu faci bine . o seara deosebita

ce kitch ai vazut ? ???

goshy 15-11-12 19:37

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5249219)
ce kitch ai vazut ? ???

toata... din pacate :sad:

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning