![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Quote:
|
vad zilnic zeci.... de masini Cu angel eyes . eu mi-am achizitionat Farurile nu doar pe Angel, ci pt lupe :)
1+. cred ca BMW era prima masina cu angel, daca nu ma insel. originea este de bmw` |
Decat sa fi dat banii pe prelungirea aia,mai bine faceai una direct din capota si iesea mai frumos!
|
Quote:
|
Quote:
poate ca pe viitor o sa-mi iau o capota badboy... am alte planuri deocamdata. si binenteles dupa resursele financiare. |
doar daca e facuta de fake crapa:rolleyes2
|
Azi am reusit sa pun folie pe Geamurile din Fata Omologata :) arata demential :X revin cu poze
|
aberezi mereu. unde ai vazut tu folie pe fata autorizata? Mare aberant!
|
Esti dilau rau. traiesti in irak acolo unde masinile nu au geamuri deloc?
uite la noi In bm este folie pe fata autorizata |
folia pe fata este omologata numai daca are 73% transparenta,cea ce inseamna pentru ochiul nostru aproape ca nu se vede ca ai folie
singura chestie ii ca te protejeaza de razele soarelui si ai o alta temperatura oarecum in masina(vara nu se incalzeste asa tare...) dar este o oarecare discutie,cum ca pe fata nu se accepta deloc... dar oricum nu ai ce cauta cu folie inchisa pe fata(vizibila) |
Nu am specificat cat de inchisa este... Am specificat Ca mi-am pus folie Autorizata. Adica omologata Si nu am probleme cu ea...
Folia are tenta de fumuriu. nu mai stiu exact cat la %.... nui Neagra. Asa de bine au pus-o baietii incat nu sti ca e folie. chiar daca dau geamu jos. ai impresia ca e geamu fumuriu. o lucrare de nota 10+ Chiar ii Recomand pe baietii De la baia mare (ADI) |
La cum arata masina ta nimeni nu are nevoie de recomandarile tale. Ti-ai pus folie dar nu cunosti firma si transparenta. =)) pasionat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning