![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
uite, sco e singurul care s-a prins :))
|
brv antonio...nimeni nu se astepta la o asa modificare...cel mai tare tico ;)
|
Quote:
scuze de off, dar am fost plecat din localitate destul de mult timp... pana cand am vnt, s-au intamplat foarte multe ;)) ... cand l-am sunat pe tipul cu golfu, cerea 8000 pe el + reparati.... ma bucur ca masina a ajuns pe maini bune, cum sunt cele ale amaliei ;)) ... nu ma mir dak s inscrie sambata la liniutze ;)) apropo cine stie ceva despre accidentul de aseara?? am auzit ca ''s-au dat'' 4 odata, si au fost 6 masini avariate (3 ale participantilor la acea cursa si 3 care erau stationate pe marginea drumului) si acum este un golf 5 rosu facut praf acolo... |
acolo unde madutz ? ca eu nu am auzit nimic
|
Quote:
fata in fata cu cauflandu pe strada exercitiu ... s-au dat dinspre targ spre banat, si cand s-a micsorat drumul (la scuar) atunci s-au facut ''praf'' 6 masini ... (asa spun vecinii) si acum este un golf 5 rosu ramas acolo... e lovit rau de tot accidentul s-a petrecut in jurul orei 4:30 noaptea trecuta |
am aflat si eu acum de la taicameo . ciac golful e proptit intr-o dacie 1300 care mai are doar vreo 20-30 de cm de potbagaj
|
poze ceva!?
|
Quote:
nu am facut... dar dak inca vrei sa mai vezi, poti sa te duci acum acolo... golful e chiar ''infipt'' in dacie... nush cum de nu l-au luat de acolo... |
Quote:
am vazut un golf portocaliu cu negru lovit in fata si lateral dreapta ... |
Quote:
accidentul asta a avut loc in fata la caufland... nush nimic de vidraru... |
Quote:
daca ajung , fac eu poze azi si le postez mai pe seara . ca oricum le-am poromis celor de la NSL ca fac si pe calea bascov inca 2-3 poze pe zi |
la ce sa mai faci poze? cred ca astazi o sa ridice si masinile avariate de acolo....
|
poate apuc sa fac poze pana le ridica
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning