Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Garage Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html)

B-11-AYG 02-08-11 17:47

Re: Custom Garage Bucureşti

2 faruri clare Golf 2, ce bani?

Nerub_Assassin 03-08-11 09:30

6 Attachment(s)
Am fost si eu la baietzii si sunt foarte multumit. Cateva poze "Before and After":

Voi reveni cu cateva poze ziua:)

nikyza 04-08-11 15:01

Sal baieti. Sunt baiatul cu loganul am trecut azi pe la voi in leg cu clean si badboy. B-82-MNK. Luni la 9 aveti masina in service pt badboy, portbagaj clean cu deschidere din interior , bandouri laterale date jos , semnalizarile , manerele si butucurile de la usi cu deschidere usa stanga pe motoras .. si cred ca asta ar fi deocamdata. Astept un pm cu pretul final.

xbrother 05-08-11 08:26

Salut,

M-ar interesa un CLEAN LOOK la un c1 in 4 usi.

- scos clante si astupat
- scos bandouri si astupat
- scos butuci si astupat
- sistem deschidere usa pe telecomanda.
- scos sigla citroen de pe capota si astupat.

Multumesc.

al3xsutz 05-08-11 11:33

salut baietii
se pot face la un renault clio symbol stopurile cu led-uri si geam clar???

cata_kevi 05-08-11 14:14

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nikyza (Post 4507130)
Sal baieti. Sunt baiatul cu loganul am trecut azi pe la voi in leg cu clean si badboy. B-82-MNK. Luni la 9 aveti masina in service pt badboy, portbagaj clean cu deschidere din interior , bandouri laterale date jos , semnalizarile , manerele si butucurile de la usi cu deschidere usa stanga pe motoras .. si cred ca asta ar fi deocamdata. Astept un pm cu pretul final.

sal Ai pm! Te asteptam luni sa ne facme de cap:D
Quote:

Originally Posted by xbrother (Post 4508239)
Salut,

M-ar interesa un CLEAN LOOK la un c1 in 4 usi.

- scos clante si astupat
- scos bandouri si astupat
- scos butuci si astupat
- sistem deschidere usa pe telecomanda.
- scos sigla citroen de pe capota si astupat.

Multumesc.

Sal ai pm! te asteptam

Quote:

Originally Posted by al3xsutz (Post 4508634)
salut baietii
se pot face la un renault clio symbol stopurile cu led-uri si geam clar???

sal Ai PM!

CSl E46
Faruri Custom Daewoo Matiz
Reparatie Spoiler Mazda 323

VRS 05-08-11 22:32

2 Attachment(s)
Salut. Cat ma costa sa imi transformati si mie bara de Octavia in bara de Octavia RS. Prima poza este cu bara mea, a 2-a cu bara de RS. Diferenta intre ele este partea inferioara.

earthquakero 07-08-11 01:08

2 Attachment(s)
Salut m-ar interesa si pe mine un kit exterior pt golf 3 sau facut in asa fel sa arate ca in poza.. eu am un golf 3 stock

am uploadat 2 poze.. ca in prima poza as vrea sa arate bara fata/praguri si cu bad boyu facut la capota

si in poza 2 bara din spate

s-ar putea asa ceva ? daca se poate un pret aproximativ sa stiu sa mi fac planu cam pentru septembrie as putea veni

ms

si mai vroiam sa stiu.. faceti si vopsit ? eu am nevoie de o vopsire totata.. pt toate masina un negru metalizat precum in pozele pe care vi le am atasat in acest post.. daca da la ce pret golf 3 in 2 usi am

cata_kevi 07-08-11 21:33

Quote:

Originally Posted by earthquakero (Post 4511543)
Salut m-ar interesa si pe mine un kit exterior pt golf 3 sau facut in asa fel sa arate ca in poza.. eu am un golf 3 stock

am uploadat 2 poze.. ca in prima poza as vrea sa arate bara fata/praguri si cu bad boyu facut la capota

si in poza 2 bara din spate

s-ar putea asa ceva ? daca se poate un pret aproximativ sa stiu sa mi fac planu cam pentru septembrie as putea veni

ms

si mai vroiam sa stiu.. faceti si vopsit ? eu am nevoie de o vopsire totata.. pt toate masina un negru metalizat precum in pozele pe care vi le am atasat in acest post.. daca da la ce pret golf 3 in 2 usi am

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 4509807)
Salut. Cat ma costa sa imi transformati si mie bara de Octavia in bara de Octavia RS. Prima poza este cu bara mea, a 2-a cu bara de RS. Diferenta intre ele este partea inferioara.

Aveti Pm!

Dany_DNY 08-08-11 10:10

1 Attachment(s)
sal, ma intereseaza si pe mine bara spate clean si suportul de la numar micsorat ... ce pret ar avea?:D

al3xsutz 08-08-11 13:22

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 4508922)
sal Ai pm! Te asteptam luni sa ne facme de cap:D
Sal ai pm! te asteptam

sal Ai PM!

CSl E46
Faruri Custom Daewoo Matiz
Reparatie Spoiler Mazda 323

sunt cu stopurile de symbol...n-am primit nici un pm....mi-l mai puteti trimite o data va rog???

nikyza 09-08-11 09:17

8 Attachment(s)
Niste modificari de la fratii de nota 10. Multumesc abia astept sa vedem finalul :)

NXdev 10-08-11 19:04

4 Attachment(s)
Salut, se poate face prelungire bara fata, precum cea din poza ( vreau sa fie detasabila )?Daca da, la ce pret se ajunge.

cata_kevi 10-08-11 21:36

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4519188)
Salut, se poate face prelungire bara fata, precum cea din poza ( vreau sa fie detasabila )?Daca da, la ce pret se ajunge.

salut NXdev, sigur se poate, ai pm

rzv20 11-08-11 22:53

Salut , o bara de felicia facuta clean se poate face?

All times are GMT +2. The time now is 16:43.

- Copyright 2026 4Tuning