![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
2 faruri clare Golf 2, ce bani?
|
6 Attachment(s)
Am fost si eu la baietzii si sunt foarte multumit. Cateva poze "Before and After":
Voi reveni cu cateva poze ziua:) |
Sal baieti. Sunt baiatul cu loganul am trecut azi pe la voi in leg cu clean si badboy. B-82-MNK. Luni la 9 aveti masina in service pt badboy, portbagaj clean cu deschidere din interior , bandouri laterale date jos , semnalizarile , manerele si butucurile de la usi cu deschidere usa stanga pe motoras .. si cred ca asta ar fi deocamdata. Astept un pm cu pretul final.
|
Salut,
M-ar interesa un CLEAN LOOK la un c1 in 4 usi. - scos clante si astupat - scos bandouri si astupat - scos butuci si astupat - sistem deschidere usa pe telecomanda. - scos sigla citroen de pe capota si astupat. Multumesc. |
salut baietii
se pot face la un renault clio symbol stopurile cu led-uri si geam clar??? |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
CSl E46 Faruri Custom Daewoo Matiz Reparatie Spoiler Mazda 323 |
2 Attachment(s)
Salut. Cat ma costa sa imi transformati si mie bara de Octavia in bara de Octavia RS. Prima poza este cu bara mea, a 2-a cu bara de RS. Diferenta intre ele este partea inferioara.
|
2 Attachment(s)
Salut m-ar interesa si pe mine un kit exterior pt golf 3 sau facut in asa fel sa arate ca in poza.. eu am un golf 3 stock
am uploadat 2 poze.. ca in prima poza as vrea sa arate bara fata/praguri si cu bad boyu facut la capota si in poza 2 bara din spate s-ar putea asa ceva ? daca se poate un pret aproximativ sa stiu sa mi fac planu cam pentru septembrie as putea veni ms si mai vroiam sa stiu.. faceti si vopsit ? eu am nevoie de o vopsire totata.. pt toate masina un negru metalizat precum in pozele pe care vi le am atasat in acest post.. daca da la ce pret golf 3 in 2 usi am |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
sal, ma intereseaza si pe mine bara spate clean si suportul de la numar micsorat ... ce pret ar avea?:D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Niste modificari de la fratii de nota 10. Multumesc abia astept sa vedem finalul :)
|
4 Attachment(s)
Salut, se poate face prelungire bara fata, precum cea din poza ( vreau sa fie detasabila )?Daca da, la ce pret se ajunge.
|
Quote:
|
Salut , o bara de felicia facuta clean se poate face?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning