![]() |
Re: Onesti
yo zis sa ne interesam totzi q clubu nu numa 1 sau 2 ......
hai apucati.va de cautat... go go go go |
si nu ar fi mai bine mai intai sa avem cu cine si cu ce sa facem clubul? daca e sa facem....macar 20 de masini sa fie ca sa merite efortul.asa pt 5-7 masini nici pe google nu se merita sa intri...
|
Quote:
|
bine! daca nu vreti sa ascultati, faceti-va club. intai sa fim ca o comunitate si apoi clubul o sa apara de la sine. offf de ce nu vreti sa ascultati nu stiu...
|
Quote:
|
ma din partea mea faceti ce credeti dar .........
|
pana una alta eu zic sa mai vb cu prieteni de-ai vostri cu masini, sa isi faca user, sa se prezinte pe ei si masinile lor sa vina la intalniri si sa stam la povesti...uite asa crestem. nu e mai bine?
|
Quote:
si vasile div a zis ca a mai chemat 2 prieteni care nu au putut ajunge deocamdata.....sa vedem ce o sa mai fie |
pai asa. toata chestia e sa vina si ....sa stam cu toti de vorba. nu fiecare sta langa masina si asteapta sa vina mama natura sa il intrebe de sanatate
|
Ce agitatie aicea.....stiu ca ideea de club suna misto dar pana nu o sa fie comunitatea puternica cu membri devotati degeaba o sa fie clubul.....parerea mea e ca unii se cam grabesc.....no hard feelings;)
|
mai stiu si yo un gajiu q un break gri .. poate o sa vina si el pe 3 ....
|
mai noi daca aducem oameni trebuie sa contam pe ei.....sa fie de incredere....ca daca aducem asa "prieteni" care nu au nici o treaba degeaba...
|
corect si ce a zis andrey....despre radu cu calibra....s-a dus a stat sub copertina si vorbea cu aia....asa vin altii se duc si stau.....si lasa masina in parcare...ori vii cu noi si stai de vorba ori daca nu....nu mai vii....si gata:peace:
|
sunt destui dastia car vin merg la akinia beau o bere un suc ca sa nu zica ca nu au venit si apoi pleaca acasa .....
m.am saturat de dastia ... dak veniti frate nu veniti la baut ... ori stati toti ori nu mai veniti |
Quote:
si uite cum suntem eu cu tine si inca catziva care ne mai intalnim inainte de intalniri si asa pe moment,,,,asa e frumos......uite marius care .undeva dupa prima intalnire , nea luat pe mine si faster man cu el(trebuiau sa se faca niste curse pe rafo cu baiezti care nu venesira la prima intalnire) sa mai vb sa mai vedem ceva actiune....asa da ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning