![]() |
Re: Ce vor femeile?
Ba eu nu stiu daca ati vazut voi vreuna hotarata.
Ca eu pe toate le-am gasit indecise. In tot ceea ce fac. Sa-mi iau aia? dar parca cealalta era mai frumoasa. Sa ma duc acolo ? dar parca in partea cealalta e mai bine. Sa ma imbrac in roz? sau in verde? Inelul ala e superb! dar parca cerceii astia sunt mai fumosi. Mergem undeva diseara? dar tu unde vrei? Balarii!!! |
Quote:
de fapt ... FOARTE hotarati ;) |
Quote:
Ia atitudine mai baiatule. Si acum o sa vina Spark cu celebra :"ce vor pana la urma femeile?" Ia fetele va rog pe rand 1. un model de barbat ideal al fiecareia 2. Ce-si doreste fiecare de la viata (in afara de vila,masina , piscina , gucci ,d&g, versace si alti homosexuali) Curios lucru (asta mi-a venit acum) femeile se inteleg extraordinar cu homosexualii dar ei nu le accepta si nu ma refer la sex aici.Poate stiu ei ceva ce noi astialalti cu pasarici la cap nu stim. |
Quote:
la momentul respectiv replica a fost data intr-un fel pentru a reinvia topicul si pentru a lasa la o parte OT de atunci dar in fine si probabil ca ai dreptat in ceea ce zici ... ca si chestie personala ... ce vor fetele ... nu stiu probabil ceva ce nu pot avea ... ca asta e tipic omenesc. in rest depinde de la persoana la persoana ... unde apar diferentze mai mici sau mai mare. |
Quote:
era vorba de aspiratiile femeilor in viata, ce isi doresc in viitor...nu de prostiile pe care le ai scris tu mai sus...:-) |
Quote:
fa o lista cu ce-ti doresti tu in viitor Concret fara homosexualisme |
pai: 1.imi doresc sa am un job bine platit in domeniul pe care l studiez momentan: finante banci;
2.sa am un barbat care sa ma iubeasca si sa ma respecte si sa fie langa mine atunci cand am cea mai mare nevoie de el(si acum am asa cva, sper sa fie si pe viitor) 3.sa am o familie...asta peste vreo 5 ani; 4.sa mi cumpar o masina din banii mei...asta cat mai curand :D; 5.sa reusesc sa mi urmez vocatia :P..mai exact car painting...pentru ca imi place la nebunie. momentan cam atat...asta a fost doar ce mi trece prin cap... ajunge? |
Ce vreau eu, personal??
O cariera de succes... Asta in primul rand... Pentru ca toate vin dupa... Si vorba Anei, sa pot sa ma pun pe picioarele mele, atat material cat si ca persoana... Si, in ultima instanta, poate un partener de viata.. Cu care sa ma inteleg, si atat.. Ca am vaz ca altceva nu se poate.. :)) Iar parteneri de sex... Boring! Dar, in primul si primul rand, vreau succes in viata profesionala!! ;) |
"Vreau sa fie pace in lume si sa nu mai fie razboi , si sa aibe mancare copii din Somalia si sa stie sa citeasca cei din Albania si sa scada gaura din stratul de ozon ,si sa... ,si sa.... bla bla bla blaaaa."
Am incheiat citatul. Poate o sa va doriti si voi sa fiti fericite fara sa mai bagati banii in treaba asta. Poate o sa va doriti sa iubiti si voi pe cineva nu numai sa fiti iubite. O sa ajungeti sa aveti familie pentru ca asta v-ati dorit si sa realizati ca nu este chiar ceea ce sperati, Barbatul de langa voi nu va mai fi la fel de atent ca la inceput. Serviciul (afacerea ) va mananca tot timpul si nu mai aveti timp sa va bucurati de momentele rare de fericire alaturi de familie. daca va treziti la 32 de ani cu 2 puradei pe cap si un alcoolist care va mananca tot salariul??? Parca familia si cariera nu mai sunt asa roze nu??? Eu zic ca varianta cu mosu de 80 de ani plin de bani e mai in skema...Mai reala! |
atunci de ce ai mai intrebat...daca oricum faci misto?
eu nu vreau :"pace in lume, si copiii din somalia....bla bla blaaaaaaaa"...eu mi am expus dorintele reale...eu stiu ce daruiesc si imi doresc sa primesc acelasi lucru in schimb... si scuza ma...oricat ai incerca sa scoti banii din ecuatie...tot te impiedici de ei pe parcurs...nu ai cum sa fii fericit daca nu ai ce manca/imbraca/etc... nu incerca sa ne faci pe noi marile materialiste, cand de fapt si voi toata viata alergati sa faceti bani...cat mai multi bani...sa aveti masini cu care sa agatati si bani multi cu care sa scoateti "materialistele" de femei in cluburi scumpe pentru a le impresiona... eu imi doresc atatia bani, incat sa mi asigur ziua de maine...si sa nu sufar din cauza lipsurilor... altcva nu mai am de zis... |
Quote:
Quote:
Prefer ceva stabil si captivant, precum e cariera, decat... |
Nu am facut misto.
Ok,barbatii sunt niste porci materialisti si misogini care se culca cu femeile doar pentru banii lor. |
Quote:
|
nici asta n am zis...nu inteleg de ce imi pui vorbe in gura aiurea...
daca esti nervos din alte cauze...nu iti varsa nervii pe cine nu trebuie @ magosik...o sa ai nevoie si de barbat...ai rabdare sa treaca supararea;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning