![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
la trecerea in 4 prezoane merge si tambur mic(pe spate)?
|
NU...iti trebuie punte cu tamburi mari pentru ca renault 18 are tamburii mari!
|
2 Attachment(s)
are si mici...
|
mai deranjez cu cateva intrebari:cat de adanci trebuiesc gaurile facute?si filetul trebuie facut in functie de prezon?cele 3 prezoane le tai?..multumesc anticipat
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Intre timp Huy-u a primit si-un dvd player portabil :lol::lol:
Marti vedem verdictul cu trecerea la 4 prezoane :X |
Quote:
|
Quote:
Nu ma nu raman fara el pentru ca nu-l tin in masina :P eram sigur ca se pune intrebarea asta =))):lol::lol::lol::lol::lol: |
Sunt putin dezamagit nu am rezolvat nimic cu trecerea la 4 prezoane , in severin lumea este nepriceputa .Mi-a zis strungaru acuma ca .........este riscant sa dau gauri in tamburi si fuzete apoi a zis ca-mi face flanse, ok am zis mergem pe flanse.astazi imi zice k nupoate sa faca ca, alea trebuie centrate bn si sa nu bata.............pf ce strungar :x
Mai bn am cautat pe forum am gasit un baiat de dezmembreaza R18 si l-am intrebat de tamburi,credca o sa-i iau de la el si daca are si fuzetele le iau si pe alea .Timpu de asteptare ma dispera :cry: |
Azi era cat pece sa raman fara certificat, dar am scapat ca prin urechile acului doar cu o amenda :lol::lol::lol::lol: inca una la numar si ceva puncte care tot s-au strans :lol::lol::lol: Respectivu Politai m-a luat din peco fara sa se mai prezinte cine este , doar m-a intrebat ce-s cu manevrele astea si dc nu port centura :rolleyes2 eu i-am zis ca-m avuto iar el a zis ca-mi ia certificatul nu mi-a dat motive dece dar cand m-am dus la logan a zis ca , pentru triple =))) nu stiu cu ce l-au incomodat pe dansu triplele mele dar in fine ...
|
pai ce manevre ai facut DJBOSS?
|
Quote:
|
e normal k daca nu ai centuri sa ti ia' certificatu' mai bine nu zice'ai nimic...si de triple presupun ca s'au luat pe motivu k nu au vazut pana acum asa ceva cu semnal alb:)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning