![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Quote:
Quote:
|
Acuma te pui serios si pe capitolul muzica :))
|
3 Attachment(s)
suruburi+oringuri+injectoare ARL = :peace:
|
3 Attachment(s)
azi am comandat bandourile de la bara fata de US + semnalizari.
|
Cat te-au costat? Nu stiu, oare gasesc si pt Golf IV?
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
mici modificari cu admisie+accesorii de 131 cai + pe cand ii vine softul facut un senzor de 3 bari pentru turbina. Am mai luat niste etrieri si discuri de pe un A6 2.8i si cu ocazia asta le-am dat si o culoare.
|
Quote:
|
Tot ce e posibil :D
am adunat toate piesele , inca nu am incercat masina cu nimeni dar nu simt nici o diferenta. Ce trebuie este un turbo mai mare si un soft sa lucreze toate in echipa,apoi va fi diferenta mare. |
2 Attachment(s)
concluzia finala este ca merita schimbata admisia si restul de tubulaturi+egr (anulat) , trage mai bine.
Au ajuns semnalizarile si bandourile care au intrat deja la vopsit + furtun de vacuum. |
2 Attachment(s)
cam astea sunt , mai am nevoie de un ornament cromat de cumparat ca al meu este rupt intr-un colt, in rest arata foarte bine.
|
Arata foarte bine, de unde ai luat lampile pentru bandou?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Timul a trecut , dar nu in zadar..Am reusit sa schimb cutia cu una in 6 , multa munca,dar merita mai ales daca se ridica la un pret ok. Sa fie complet pachetul crom am cumparat si barile :twisted: + turbina VNT 20. Anul acesta sper...sa reusesc sa termin ce mi-am propus cu ea , sa montez lambo ,suspensia KW reglabila, turbina si intercooler frontal urmat de un soft care sa lege toata modificarile. |
Lambo doors? Pe masina asta mi se par inutile. Mai bine ai face altceva .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning