![]() |
Re: Teribilişti vs depăşiri
@amphetamine : mai stii :lol:
@allexgabriel : se poate sa mai prinzi cate unu cu prietena in dreapta, sa ii arate ce poate si ca el e smecher. Se mai intampla si de astea, dar nu cred ca asa de des incat sa prinzi ciuda pe cei nu respecta viteza si cand ai ocazie sa ii blochez sau situatii de genul asta. Eu cu Solenza merg cat poate dar daca vine altul din spate ma dau la o parte poate sa fie primul model de masina. Asta e alt moft ptr. anumiti posesori de masini mai puternice. Asta e, ne confruntam cu diferite situatii. |
Quote:
De-acord cu tine, pt depasiri in astfel de situatie ar trebui anulat permisul ca si pt condus dupa 6 beri......e cel putin la fel de grav, si sansele sa faci accident grav in astfel de situatii sunt chiar mai mari! Totusi ar mai trebui reglementat si statutul depasirii, si mai umblat un pic la viteza maxima admisa in astfel de cazuri, precum si maniera in care se realizeaza(pastrarea distantei in timpul manevrei, marirea distantei dintre vehicule dupa, si mai sunt cateva) |
oricum nu ai ce sa le faci
caci oricate campanii ai face aia care se comporta asa nu sunt destul de inteligenti incat sa inteleaga mesajul astia suntem si cel putin trebuie sa fim noi civilizati si sa conducem prin exemplu Nu este drum pe care il fac fara asa intalnesc specimene dastea. Duminica am facut un drum pana la Alexandria.Dupa cum stiti drumul are cateva curbe care e bine sa le iei cu 40 daca vrei sa stai comfortabil in scaun. La una din curbe in Logan mai sa se infiga in curul meu si nu altceva.Bun trecem de portiunea asta si ne depaseste.Apoi la urmatoarea curba mergea cu 20 sa vezi ca sa-mi arate el ca nu am mers corect si sa ma educe. La fel la intoarcere noaptea unu cu o Octavia cu xenonul statea drept in curul nostru.Am heliomate dec nu ma deranjeaza lumina dar nu-i conmfortabil sa-l sti mai aproape decat ar sta o remorca de tine. In fata aveam un Matiz care mergea intradevar mai incet si pe care incercam sa-l depasim dar nu sunt multe portiuni pe drum in care este permisa depasirea si era si ceva trafic deci chiar daca era permis nu prea se putea am mers o portiune asa cu el pana cand a trebuit sa depasesc cu orice pret Matizul pentru ca nu mai scapam de asta din cur si chiar am facut o depasire periculoasa incat aia din fata dadeau flashuri sa ma trag pe banda mea. Astia suntem din pacate. Si eu as fi vrut sa am voie sa ma opresc sa-l snopesc din bataie ca data viitoare sa invete sa conduca preventiv. Apropo de astia care nu au carnet.Sunt la mine in cartier "baieti" cu slk care nu au carnet dar conduc fara griji.Dar daca traim in tara lui Papura Voda si nu le face nimeni nimic. |
@dedy66 Nici nu am zis ca am prins ciuda pe cei ce nu respecta limitele legale de viteza sau ca ii blochez. Ba chiar de cate ori am avut ocazia le-am facilitat depasirea. Nici eu nu merg in limitele legale de viteza asa ca nu am de ce sa port pica sau chestii de genul. Am explicat in postul anterior situatiile care chiar ma deranjeaza si denota atitudinea de taran.
|
Quote:
|
Quote:
Ca masinile "n-are" nicio vina. Atata pot ele. Acum ce o sa facem? Daca e limita de viteza de 200, tragem de un Matiz pana la 200??? E aberant, zau - se merge la consum, confort si siguranta. Cui nu-i convine, sa incalce legea si sa se duca. Daca Matizul nu avea unde sa se dea sa faca loc, nu trebuie sa il obligi sa ii dea 804324322423 la ora. |
Mustang da nu a zis nimeni ca posesorul Matizului trebuia sa o ia prin sant. Ziceam ca sunt unii disperati care nu au rabadare, nu mai pot de impretii si se agita degeaba. Cei mai multi asteapta, sa li se faca loc atunci cand se poate.
|
Quote:
|
Quote:
Unde e limita asa de sus(200kmph) la noi?(Autobahn-ul e departe deci nu intra in vb).....daca imi arati v-o portiune de autostrada de la noi unde pot merge legal cu atata, maine imi iau un 740i destul de ieftin(7miiE) si te duc 10 ture gratuit pe portiunea aia :-P Mi se pare macar de bun simt daca mergi pe banda 2 sau cat mai aproape de linia de demarcaj a sensurilor sa mergi macar cu limita de viteza pe ceas mai ales ca nu e fantastic de mare(60 pe ceas e undeva la 55kmph) si atunci chiar nu ai nici o obligatie, nici macar morala sa lasi pe cineva sa te depaseasca! |
Quote:
Cat despre subiectul in cauza, am intalnit tot in ziua in care mi s-a intamplat faza cu tirul tot felul de specimene pe drumul catre piatra neamt, de la cutii de carton pana la tot felul de masini care insistau prin claxooane si fleshuri sa ma dau mai pe dreapta ca sa poata trece inainte,desi jumatatea aia de banda era acoperita de zambata data de utilaje. De multe ori ii ignor,pe astia si pe cei din traficul din oras, dar cum a zis aleks mai sus, uneori te adaptezi la situatie. |
e bine sa ignori idiotii in general, problema cea mai mare e cand te enervezi te iei dupa ei si observi ca nu ai nici macar cu cine sa te certi(ori e femeie ori e vrun mos). exemplu azi: soseaua mihai bravu dinspre mc dristor inspre prosper in dreptu petrom, eu banda 2 pe banda 1 un renault in paralel cu mine, banda 1 era blocata in fata, ce face omu, accelereaza , botu meu e la usa lui din fata, incepe sa traga usor de volan si claxoneaza sa incetinesc sau sa ies eu de pe banda 2 sa trec in 3....la semafor la prosper cand sa deschid si eu geamu sa injur...ce sa vezi...o femeie de vro 40 de ani cu volanu in brate....ce dreaq sa-i mai ceri....ma lua cu dalea de tigani , ii ziceam dute fa femeie de aici
|
Am patit-o si pe asta cand ma intorceam de la cluj acum vreo doi ani,intr-o curba la stanga,in vale un tir depasea alte doua tiruri evident fara sa aiba vizibilitate,norocul meu a fost ca acostamentul era suficent de lat pentru oltcitul meu si boul si-a continuat drumul pe contrasens,mare noroc am avut ca nu veneam tare,si ca nici in spatele meu nu mai era nimeni...
|
Quote:
|
Quote:
Ai inceput cu stangu'. Faci flash-uri ?! Urat gest! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning