![]() |
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
Bai, jur ca nu mai inteleg nimic!
Uite ce zic astia acum.. ce Ordonanta de Urgenta au dat astia... "Autovehiculele (..) inmatriculate in alte state detinute cu orice titlu de persoane care au domiciliul ori resedinta in Romania, pot fi conduse pe drumurile publice pentru o perioada de maximum 30 de zile." Cei care incalca aceasta regula vor ramane fara permis si fara placutele de inmatriculare. ( http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...ra-permis.html ) Despre ce e vorba? Daca primesc amenda, si nu o platesc, mai circul doar 30 de zile? Sau daca am masina inmatriculata pe BG ? Bai, astia sunt nebuni la cap.... Sa vezi iesiri in strada acum! |
Din anul 2008 şi până în prezent, au tot ieşit astfel de "ştiri".
Nu vreau să zic "N-aveţi stres, că nu se întâmplă nimic" dar nici nu credeţi tot felul de aşa zise ştiri, mai ales când vin din partea Pro Tv-ului. |
3. ca autovehiculele şi remorcile înmatriculate în alte state, deţinute cu orice titlu de persoane care au sediul, domiciliul sau reşedinţa în România, să poată circula pe drumurile publice pentru o perioadă de maximum 30 de zile de la data dobândirii titlului.
4. ca regula menţionată la pct. 3 să nu se aplice: a) autovehiculelor şi remorcilor conduse de persoanele menţionate în certificatul de înmatriculare; b) autovehiculelor şi remorcilor cu care se efectuează, în condiţiile legii, transport rutier public de mărfuri sau persoane ori, după caz, transport în regim de închiriere sau serviciu de închiriere; c) autovehiculelor şi remorcilor conduse de persoane aflate în raporturi juridice de muncă cu persoanele menţionate în certificatul de înmatriculare /care au calitatea de asociat, acţionar sau administrator, după caz, în raport cu persoanele menţionate în certificatul de înmatriculare; d) autovehiculelor şi remorcilor utilizate în baza unui contract de leasing. Deci daca e pe firma mai faci un contract de inchiriere si iar ai scapat. |
Pe Ruse se face inmatricularea pe firma si cu numele mentionat in carte si talon, deci nu vor fi probleme, asa cum nu au fost nici pana acum.
Puteti deci apela cu incredere in continuare la noi si va vom raspunde cu aceeasi seriozitate si promtitudine 0786863439 Petrov 0764488612 Ionut |
eu sincer sunt satul de hartuirea asta din media.. din juma -in juma de an tre sa mai zica cate ceva.
o inmatriculez cu placere in romania daca ar mai taia un 0 "zero" din valoarea taxei pe care ar trebui s-o platesc ..dar astia ce fac .. anu trecut o declarau ilegala ..acum au venit la putere si culmea au marito. ..ei spun ca prin timbrul de mediu descurajeaza cumpararea de masini vechi .. dar ei nu se gandesc ca tre-sferturi dintre romani nu au bani ,se zbat in saracie.. eu fac parte din categoria persoanelor cu venituri mici care nu si va permite niciodata sa si cumpere o masini noua decenta si cu ceva dotari |
eu am masina pe numele meu inmatriculata in bg,am vreo problema???am numele in talon in carte pnm....sunt luat in spatiu acolo care ar fi problema la mn???toate actele de bg sunt pe numele meu,mai trebuiesc doar traduse.sunt in aceasi oala cu cei cu procura???
|
[QUOTE=sRk_p3066at;5381170]eu am masina pe numele meu inmatriculata in bg,am vreo problema???am numele in talon in carte pnm....sunt luat in spatiu acolo care ar fi problema la mn???toate actele de bg sunt pe numele meu,mai trebuiesc doar traduse.sunt in aceasi oala cu cei cu procura???nu e pe firma
|
Bun, se pare ca nu avem cale de intoarcere, cu Timbru de Mediu, si cu inmatricularea pe BG... dar.. daca intra in vigoare la 15 martie, practic pana pe 15 aprilie mai am voie sa circul cu masina.
Bun.. dar eu daca am actele valabile pana in 5 mai? Ma opresc, si ce-mi fac? imi iau placutele de inmatriculare... bun.. atac in instanta, sa`mi dea statul banii care i-am platit cand mi-am facut actele. (200 euro). Sa-mi dea banii, si eu nu ma mai urc in masina, pana nu o inscriu in RO. Se incalca niste drepturi ale omului aici.. practic ma fura pe fata, de 200 de euro. Nu`mi convine.. o sa intreb un avocat, daca am posibilitatea sa atac in justitie, asta! |
Quote:
|
MOARTE TUTUROR. SE VA ALEGE PRAFUL DE ROMANIA, DAR SA DEA DOMNU SA SE ALEAGA PRAFUL DE EI.
http://www.realitatea.net/masini_1122731.html |
Quote:
Oricum, n-o sa le iasa cu BG, pt ca iti trece numele tau in talon si in carte, deci legea iti da voie sa circuli cu masina, la fel si in cazul in care e pe firma iar tu ai o imputernicire din partea lor. Vor putea doar sa diminueze, nu sa stopeze fenomenul cu bulgaria :D |
Daca fac contract de inchiriere intre mine si bulgar n-am treaba nu?
|
Quote:
|
Mergeti cu incredere sa va inmatriculati masinile la Ionut si Petrov, niste oameni de nota 10. Moarte taxelor romanesti!
|
Quote:
:lol: PM ce inseamna volum mare de inmatriculari???? Inseamna mai nou preturi cel putin duble la asigurari pt. ca unii din ,, utilizatori '' cu putina experienta dar cu pisicute tuning care au rupt recordul la accidente, dar spre nenorocul celorlalti colegi in firma lui Petrov :lol: Si corect argumentat la final.... pretul reflecta seriozitatea ???? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning