![]() |
Re: B 89 Wrc
Eu nici nu vreau sa stiu "cat baga",eu sunt curios cum te-ai pricopsit cu indoitura aia pe stanga fata????K e pacat de ea!!!Oricum,WRC ink rulzzzz!!!
|
daca stiam credema ca este unul dintre lucrurile pe care ti le-as fi spus oricum mai sunt defecte pe la caroserie asa ca nu ma stresez
|
io unu sunt curios pt k asta am in plan pt masina mea, nu ma intereseaza ce motor e sau cat consuma sau cat ai dat pe el, ma intereseaza omologarile, daca ai reusit treaba asta...
bafta |
vereceule cat baga ?
|
da frate si eu sunt curios cam cat baga .....si cat mananca porcii aia 2 care ii ai sub capota....apropo cate galeti de borhot le dai pe zi???:))))))))
|
Au inceput iar discutiile prostesti..a lipsit apa la moara..
|
Moaaaaaa,eu ash murii sa vad k imi apar indoituri ashea de niciunde pe masina.
|
Quote:
|
uite-aci o intrebare: suportii de motor cum i-ai manufacturat? s-a potrivit ceva sau i-ai luat de la 0. N-ar stica o poza (pot sa o mai astept :D ) Si tampoanele de la suporti tot aia de dacie sunt, ca aia se rupeau si-asa....
te intreb aceste secrete ca sa imi fac si eu un plan de bataie si poate in viitor facem si o afacere ;) |
B 89 WRC nu neai zis dk ai trecut cu bn de omologarii :)
|
cumpar solenza .......orice tip ....orice an .......rog seriozitate (ajutati-ma)
|
ai gresit locatia vezi BAZAR aici https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html
|
nu va suparati... e de curse? :D:D:D
|
Si bascalia continua...
|
si cica si lumea mai are glume cu Florin .. hai luati`o tare`n iarba flãcãi ... stati`n banca vostra ... cand e de gluma, e de gluma .. cand e serios nu va bagati ..
florine iti urez sa ai parte de maisna asta atat cat crezi u ca merita munca si banii bagati`n proiectu` asta.. iti ureaza fratele tau .. numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning