![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
ai uitat sa treci jantele pe lista'n plm... prefer sa merg fara faruri,fara bara dar sa am jante...:lol: |
Quote:
jantele deocamdata nu sunt o prioritate :D...stau la bariera unde mereu vin pe drum cu prioritate :evil: :evil: :evil: nu pot spune suma aici p forum din diverse motive :D..oricum ma incadrez perfect in bani :D pt ce vreau eu sa fac !!! |
Quote:
si un cico..:lol: lasa dracu barierele,poate te'ncurci cu trenu'...si ala are prioritate!! sau nu? |
Quote:
te scoate fratele tau la mc..SAU la o benzinarie ,vedem noi :D:D:D:D:D:D :lol: |
Quote:
reale sanse sa faci icter de la... cand e bine'l suni pe jakalu,cand nu mai poti sa scapi de nadusite ''vino frate ca's cu doua''....ai uitat sa-mi spui ca una'i grasa si ahtiata dupa... si una....pacat de ea... |
Marean...esti pe val...pisik o sa fie fortza!!!!
Sa nu uitzi de poza aia...o sa rad maxim!!!!!!!!!! |
Nu uitati si de mine...:):) vreau aripi picante:):):):) aripi picanteee
glumeam :):):):):) Mareane sincer iti spun chiar ma bucur ca poti sa iti faci la masina cate ceva in plus de pe criminalul ala:):) De combini un boston grun cu alb mat la colantat....atunci e crima:D,sinucidere, omor si hepatita:):):):)... gripa, sida, artrita, bronsita si direct diabet:):):):):) In mine nu da nimeni? Macar un smart:):):) dar sa de-a de a latul sa pun praguri M pe asigurare:):):):) |
Quote:
liviu tex - pe jegoasa te bateai cu "ala" sa-i luati nr de "inmatriculare" :D...noroc ca a vazut fratele tau noroi la chedere ca altfel :D te alegeai cu un vibrochen rectificat !!! Maniak22 - vino la mine aici la bariera in Domnesti si dai niste vigonete pe prioritate :D:D:D..100% faci si tu treaba buna :D:D:D...eu am de gand sa repet treaba asta la primavara :D:D:D:D |
Quote:
ca eu sunt slab la d'astea! noroi?? 'te-n gura mamare mai avea si bretele albe! ba,ma chemi dupa ce-i faci ITP'ul in viitor!p.s. relu |
Quote:
AM DAT-O LA CASAT :D:D:D:D:D |
salutare......am citit tot si credk nu imi aduc aminte knd am mai ras ultima oara atat de mult si cu atata pofta....:lol::lol::lol:suntetzi intr-un mare fel..."care estetzi"....mareane spor la treaba cu pisoiu.;););)
|
Quote:
S.U.R.P.R.I.Z.A PENTRU TINE JAKALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
cado! cred ca la gaini te refereai sa pui in masina!! |
Quote:
ABIA ASTEPT SA VAD MASINA FACUTA :D |
Quote: