Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

liviu tex 15-11-10 19:49

Re: E36 - Bmw

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3815018)
gluma , gluma dar am o surpirza maaaaaaaare pt voi...lucrurile au decurs normal la asigurari...
voi primii suficienti bani incat sa fac masina (in colant ce culoare vreau eu) sa ii cumpar aripa,grile,masca,trager,faruri,semnale,bara fatza (nu cred ca va fi M ) pt k vreau sa fac toata articulatia !!!:D:D:D...insa astept sa vad !!!

ti-a spus in cat timp ti-i da? si cat?

ai uitat sa treci jantele pe lista'n plm...

prefer sa merg fara faruri,fara bara dar sa am jante...:lol:

Marian_nebunu 15-11-10 20:01

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3815115)
ti-a spus in cat timp ti-i da? si cat?

ai uitat sa treci jantele pe lista'n plm...

prefer sa merg fara faruri,fara bara dar sa am jante...:lol:

o sa mi dea :D:D:D ...sunt bine de tot pus acolo !!!:D:D:D...

jantele deocamdata nu sunt o prioritate :D...stau la bariera unde mereu vin pe drum cu prioritate :evil: :evil: :evil:

nu pot spune suma aici p forum din diverse motive :D..oricum ma incadrez perfect in bani :D pt ce vreau eu sa fac !!!

liviu tex 15-11-10 20:26

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3815166)
o sa mi dea :D:D:D ...sunt bine de tot pus acolo !!!:D:D:D...

jantele deocamdata nu sunt o prioritate :D...stau la bariera unde mereu vin pe drum cu prioritate :evil: :evil: :evil:

nu pot spune suma aici p forum din diverse motive :D..oricum ma incadrez perfect in bani :D pt ce vreau eu sa fac !!!

poate mancam si noi o ciorba la Mc din banii tai!

si un cico..:lol:

lasa dracu barierele,poate te'ncurci cu trenu'...si ala are prioritate!!

sau nu?

Marian_nebunu 15-11-10 20:37

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3815255)
poate mancam si noi o ciorba la Mc din banii tai!

si un cico..:lol:

lasa dracu barierele,poate te'ncurci cu trenu'...si ala are prioritate!!

sau nu?

cand trece trenu e bariera pusa :D:D:D:D:D.....deci nu am cum sa ma lovesc de el !!!

te scoate fratele tau la mc..SAU la o benzinarie ,vedem noi :D:D:D:D:D:D :lol:

liviu tex 15-11-10 20:49

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3815310)
SAU la o benzinarie ,vedem noi :D:D:D:D:D:D :lol:

'ti-ar jegoasa a dreacu!

reale sanse sa faci icter de la...

cand e bine'l suni pe jakalu,cand nu mai poti sa scapi de nadusite ''vino frate ca's cu doua''....ai uitat sa-mi spui ca una'i grasa si ahtiata dupa... si una....pacat de ea...

bobiMOM 15-11-10 20:50

Marean...esti pe val...pisik o sa fie fortza!!!!

Sa nu uitzi de poza aia...o sa rad maxim!!!!!!!!!!

Maniak22 15-11-10 20:51

Nu uitati si de mine...:):) vreau aripi picante:):):):) aripi picanteee
glumeam :):):):):)
Mareane sincer iti spun chiar ma bucur ca poti sa iti faci la masina cate ceva in plus de pe criminalul ala:):)
De combini un boston grun cu alb mat la colantat....atunci e crima:D,sinucidere, omor si hepatita:):):):)... gripa, sida, artrita, bronsita si direct diabet:):):):):)

In mine nu da nimeni? Macar un smart:):):) dar sa de-a de a latul sa pun praguri M pe asigurare:):):):)

Marian_nebunu 15-11-10 21:38

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 3815360)
Marean...esti pe val...pisik o sa fie fortza!!!!

Sa nu uitzi de poza aia...o sa rad maxim!!!!!!!!!!

o pun ma arzatear focu sa te bata sa te unga :D:D:D...astept pozele de la Al Daffy din Qatar:D sau Limbiqistan NU MAI STIU EXACT :D:D:D

liviu tex - pe jegoasa te bateai cu "ala" sa-i luati nr de "inmatriculare" :D...noroc ca a vazut fratele tau noroi la chedere ca altfel :D te alegeai cu un vibrochen rectificat !!!

Maniak22 - vino la mine aici la bariera in Domnesti si dai niste vigonete pe prioritate :D:D:D..100% faci si tu treaba buna :D:D:D...eu am de gand sa repet treaba asta la primavara :D:D:D:D

liviu tex 15-11-10 21:45

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3815514)
o pun ma arzatear focu sa te bata sa te unga :D:D:D...astept pozele de la Al Daffy din Qatar:D sau Limbiqistan NU MAI STIU EXACT :D:D:D

liviu tex - pe jegoasa te bateai cu "ala" sa-i luati nr de "inmatriculare" :D...noroc ca a vazut fratele tau noroi la chedere ca altfel :D te alegeai cu un vibrochen rectificat !!!

Maniak22 - vino la mine aici la bariera in Domnesti si dai niste vigonete pe prioritate :D:D:D..100% faci si tu treaba buna :D:D:D...eu am de gand sa repet treaba asta la primavara :D:D:D:D

ce-ai catat ma sa ma chemi?

ca eu sunt slab la d'astea!

noroi?? 'te-n gura mamare mai avea si bretele albe!

ba,ma chemi dupa ce-i faci ITP'ul in viitor!p.s. relu

Marian_nebunu 15-11-10 21:47

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3815544)
ce-ai catat ma sa ma chemi?

ca eu sunt slab la d'astea!

noroi?? 'te-n gura mamare mai avea si bretele albe!

ba,ma chemi dupa ce-i faci ITP'ul in viitor!p.s. relu

RELU :D:D:D...

AM DAT-O LA CASAT :D:D:D:D:D

bubugsi 15-11-10 21:48

salutare......am citit tot si credk nu imi aduc aminte knd am mai ras ultima oara atat de mult si cu atata pofta....:lol::lol::lol:suntetzi intr-un mare fel..."care estetzi"....mareane spor la treaba cu pisoiu.;););)

Marian_nebunu 15-11-10 21:49

Quote:

Originally Posted by bubugsi (Post 3815556)
salutare......am citit tot si credk nu imi aduc aminte knd am mai ras ultima oara atat de mult si cu atata pofta....:lol::lol::lol:suntetzi intr-un mare fel..."care estetzi"....mareane spor la treaba cu pisoiu.;););)

:D:D:D...iti multumesc si ce sa zic urmareste in continuare ca topicul asta nu se va oprii niciodata caterinca ia amploare pe zi ce trece:D ..mai ales ca incep modificariile masinii saptamaniile astea :D:D:D...o sa vezi parodie :) vreau sa imi iau ceva sa pun in masina !!!:D

S.U.R.P.R.I.Z.A PENTRU TINE JAKALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liviu tex 15-11-10 21:52

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3815567)
:D:D:D...iti multumesc si ce sa zic urmareste in continuare ca topicul asta nu se va oprii niciodata caterinca ia amploare pe zi ce trece:D ..mai ales ca incep modificariile masinii saptamaniile astea :D:D:D...o sa vezi parodie :) vreau sa imi iau ceva sa pun in masina !!!:D

S.U.R.P.R.I.Z.A PENTRU TINE JAKALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cand e gata vine Liviu pe carare cu doua gainuse d'alea pitice!

cado! cred ca la gaini te refereai sa pui in masina!!

Marian_nebunu 15-11-10 22:07

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3815580)
cand e gata vine Liviu pe carare cu doua gainuse d'alea pitice!

cado! cred ca la gaini te refereai sa pui in masina!!

O SA VEZI :D:D:D:D:D

ABIA ASTEPT SA VAD MASINA FACUTA :D

Provenzano 16-11-10 11:00

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3815626)
O SA VEZI :D:D:D:D:D

ABIA ASTEPT SA VAD MASINA FACUTA :D

si eu...

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning