![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
daca are cineva motoras pentru geamul fata dreapta, mi s-a rupt cablul care ridica geamul si nu gasesc sa cumpar asa ca doresc sa iau un sistem complet pentru geamul electric
daca are cineva sa ma anunte |
caut o sonda de oxigen pt un MK2, 1.8i, 8valve, 66kw. (cea cu un singur fir)
|
bankaru, esti sigur k pe 13" ai nevoie?
din cate stiu eu, jantele originale vw, de tabla pe care se monteaza inele alea sunt pe 14".. |
Quote:
|
m-ar interesa si pe mine o cotiera pentru vw golf 4. are cineva?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salut am si eu nevoie de un cap de planetara ptr un Golf Mk1 GLS,sau dak imi puteti spune de unde sa iau
|
salut am un golf 4 1.6 16v si de cand am schimbat distributia, filtrele nu mai are demarajul kre il avea.inainte am mers cu 200 acu tre sa -ma rog sa ajunga la 160 ce sa fac???
|
dezmembrez motor golf 3 gti 115cp 8v, am stopuri spate fumurii, faruri fata cu lupa
|
cumpar proiectoare golf mk3 sh..
|
Re: VW Golf III - proprietari, aratati-va masinile
Rog si eu posesorii de golf 3 sa imi raspunda daca vor printr-un PM cine poate sa ma ajute cu:
-soclu de semnal (suportul becului) din bara fata il caut de inebunesc si nu il gasesc -un stergator pe spate -pompita de apa de la stergatoare, cum i-am dat lichid de ROMANIA cred ca sa inecat -motoras geam stanga sofer fata -sticker-ul 4tuning :) Cam atat va rog mult vb pe PM |
Caut o grila frumoasa pt un polo 9n din 2003. ceva stil gti sau fara sigla vw... cine ma poate ajuta? contracost.logic:D si cum zicea cineva mai sus.. vreau si eu un sticker cu 4tuning. cum pot sa cumpar unul? sau care-s conditiile sa pot achizitiona unul? :)
|
debitmetru de vr6?
|
Re: VW Golf III - proprietari, aratati-va masinile
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning