![]() |
Re: TXA
17 Attachment(s)
sa va mai arat ce am mai facut in ultimul timp,poate unii dintre voi stiti dar altii cu siguranta nu stiti........
|
salut frate, vezi ca ai si la mine vreo 10-12 poze ;):)
http://www.m3e30.com/treffen/2007.01.04_-_B/index.html 8) |
da boss le-am vazut,merci si te salut,o sa vin iar pe la munchen sa iau niste masini si o sa te sun sa iesim la o bere........
|
In sfarsit s-a redeschis topicul :D
|
super tare suspensia !!! cat te-a costat ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 286930Attachment 286932 :oops: |
1500 euro suspensia si este reglabila si pe inaltime si pe duritate,14 nivele de reglaj pe duritate si o plaja foarte mare in care sa urci sau sa cobori.........
|
10 Attachment(s)
Niste poze
|
10 Attachment(s)
Alte poze ...
|
sal stapanesti sanatos ,si chiar k este o bestie ,sa ai grija cu el k bestia nici odata nu se comporta frumos chiar dak esti stapanu .success an continoare la proiect ami place k antodeauna ,apari cu modifikri de klitate .
|
fratilor nu va mai puneti mintea cu copii astia ,ramaneti pe sistem asa cum sunteti .k eu unu nu ma gandesc decat cum le mai tineti macavas la top speed ala fratilor.dak nar vb lumea de voi de cine altcineva ar mai fii de comentat.este o sansa de a comenta cu voi pe forum k an fata mamaaaaaaaaa deschide si tu boss capota:D
O ANCERC SI EU PE A MEA CU UN 35 TURBO SI AM CUTIA DE LA DGH CU 1 JOS SI VREAM SA VA ANTREB DAK MERGE SO PUN PE MOT ASTA ? |
merci mult frate,cat despre cutia alpina daca vrei sa o pui pe un motor 3,5 turbo da se potriveste de minune.............
|
Merci Si Bafta An Continoare La Proiect Si La Suspensiile Alea K Sunt Beton ,deci An Curand Te Apesi Cu Picioarele Pe Sosea .bafta
|
salut frate, ce mai face compresorul de la master tuning ???
:rolleyes2 |
am renuntat la el si o sa-i pun turbo mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning