![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
scuzama da cu pretu ai cam exagerat.....35-40mil.plus montat si vopsit....pai unde ajungi atunci si asta ii numa exteriorul,unde ii mai interiorul si ceva pe la motor si putina muzica??
|
1000 de coco nu mi se pare mult, pentru un body kit bine realizat.. In fine, doar zozo iti poate motiva pretul..
|
Quote:
|
Quote:
|
am zis eu cumva ca e logan?,cititi mai atent am zis ca ptr logan acel kit.
iar pretul e ieftin inca avand in vedere cam ce elemente sant pe acolo,sa nu mai vorbim de capota:) |
fara suparare nu-mi place chira deloc cum da pe masina ...ai putea sa mai cauti virtual tuning pt EA ... in fine fiecare cu gustul lui acum
|
4 Attachment(s)
daca doreste cineva acest model de fata de usa seria 3 si seria 5 modelele mai vechi ,la inceputul luni ian sant gata,acuma sant in stadiul de finalizare.
loc ptr 2 buc difuri de 16 cm si 2 buc tw.la cerere se fabrica si din carbon,sa-u carbon aluminizat. pret per pereche=150 euro din fibra 290 din carbon. cam asa arata luneta la omega,deocamdata |
9 Attachment(s)
Fostul polo..ce ziceti cum a aratat atuncia chiar la inceput si cum arata acuma a aratat :D
|
Stiam si noi cum arata...stiu ca prima data l-am vazut in piata de vechituri.....era cu interiorul galben....frumos;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pana atunci sa aveti un CRACIUN FERICIT!!!(CU TOT CE VA DORITI VOI PE MASA) si LA MULTI ANI!!! LA MULTI ANI!!! LA MULTI ANI!!! si tot ce alceva ce va doriti voi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning