![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Masina arata deplorabil:)))
Sper ca luna ce vine intra la vopsit :) Bara fata si cea de spate sunt puse la pastrare. |
aa cred ca ai vrut si u tdi si nu stiai cum sa faci ... asa ca ai pus o toba de tdi si crezi ca o sa ai consum de diesel 8)
|
ce nasol o fi sa fii atat de mic intr-o lume asa de mare...
|
Quote:
De unde ai dedus tu că proprietarul ar dori un "tedei"? P.S. Să nu īmi spui că ai īncercat vreo glumiţă, că nu te cred! :lol: |
hai ma nenea ca o sa arate criminal "fundu" cum vrei tu sa il faci dar nici rau cu 9J toate 4 nu ii sta :D abea astept sa o vad gata si deci chiar este joasa asta albastra :twisted:
|
Multumesc pentru "curatenie".
Da o sa arate frumos ( sper ) :) Jante 9J nu-i pun pentru ca si asa 7,5J este mai mult decat suficient,se simte la directie si nu numai. :) |
:shock: ...... vad ca nu prea ai inteles ce am vrut sa zic da ma rog ... facem si noi glume pe seama crizei , acum majoritatea din noi trec pe diesel ca deh , consumu , benzina scumpa
in fine , promit ca nu mai postez pe acest topic :sad: scz daca am suparat pe cineva |
Nu m-ai suparat pe mine cu nimic:)
Si ca sa-ti raspund glumei,consuma mai putin ca un diesel , ca si bani ( GPL ).:lol: |
5 Attachment(s)
Un mic cadou de la cel care a facut masina lui Dsign si Joker(o) in 3D :)
|
6 Attachment(s)
A inceput dezmembrarea,cate putin .
Pana duminica o desfac sa o duc la vopsit. S-a ridicat masina 2-3 cm de spate,sa vedem cum trage , mai goala asa:lol: |
ti-e venit si tie randul :) hahaha! lasa man..macar sa iasa treaba buna!
|
baga mare abia astept sa vad ce iese
|
6 Attachment(s)
A sosit si timpul sa vopsim masina :)))))
Azi ajunge la vopsit :lol: |
Quote:
|
le-am pus bine intr-o cutie MARE :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning