Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

lord_wader 04-10-11 18:37

Re: Masini Abandonate!

daca te referi la mine, eu am spus ca anvelopele la gti par rulate recent, nu sunt prafuite, e cu totul altceva decat praful de pe masina, ala nu se duce nici in mers nici cand ploua

Snapy_xxl 04-10-11 20:04

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4624084)
Sincer nu imi pare deloc abandonata.Ce ati vrea sa fie data cu polish?

Arunca te rog frumos o privire in jurul masinii sa vezi cum se prezinta pavele in zona intens circulata.
Poza 2 este cu zoom si am facut-o intentionat ca sa scoata in evidenta faptul ca a crescut vegetatie atat sub masina cat si in jurul ei...ca sa nu mai vorbim de gunoaiele adunate de-a lungul timpului si de treapta/bara aia ruginita cu plasticul decojit...
In poza 3 cred ca e data ultimei vizite la ITP...

RD-Woo 04-10-11 20:08

3 Attachment(s)
... de prin Dubai

AxYJamaicanu 04-10-11 20:13

cand se va intelege ca astea de la arabi nu sunt relevante !?!? uita-te la masinile din jur ... e o parcare mare plina cu masini parasite, nu ? acolo sunt furtuni de nisip :P

RD-Woo 04-10-11 20:16

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4624605)
... e o parcare mare plina cu masini parasite, nu ?

Da, chiar este o parcare mare cu masini parasite.. :-P
mai multe detalii aici

Angel 5 04-10-11 20:51

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4624605)
cand se va intelege ca astea de la arabi nu sunt relevante !?!? uita-te la masinile din jur ... e o parcare mare plina cu masini parasite, nu ? acolo sunt furtuni de nisip :P

Masini recuperate de la datornici :)

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 4624610)
Da, chiar este o parcare mare cu masini parasite.. :-P
mai multe detalii aici

Din pacate e cenzurat site-ul postat de tine :(.

geo_gee2005_xxx 04-10-11 22:04

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4624573)
Arunca te rog frumos o privire in jurul masinii sa vezi cum se prezinta pavele in zona intens circulata.
Poza 2 este cu zoom si am facut-o intentionat ca sa scoata in evidenta faptul ca a crescut vegetatie atat sub masina cat si in jurul ei...ca sa nu mai vorbim de gunoaiele adunate de-a lungul timpului si de treapta/bara aia ruginita cu plasticul decojit...

asa crezi tu ca aia e ultima data a itp-ului. are mai putin de un an de cand sta pe dreapta. stiu masina, proprietarul mai are si alte masini....

Snapy_xxl 05-10-11 08:18

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4624573)

Asa am si zis, "cred".

In fine, sa-i fie de bine :D

Urmatorul subiect...

mirceasilvyu 05-10-11 13:42

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 4624592)
... de prin Dubai

Este dintr-o parcare a politiei..din Dubai..

meint 05-10-11 15:23

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4624135)
Mai era cineva pe pagina anterioara care sustinea acelasi lucru despre GTI-ul postat de mine .... !

Cam de cat timp crezi tu cu aproximatie ca sta forul acolo ?!

cam de vreo 2 zile :)))). in 2 zile s-a depus si praful pe parbriz, tot in 2 zile a inceput sa o ia si rugina si sa cada pragurile... clar e nespalata:| omu se plimba cu ea zilnic:)). sa fim seriosi..... e nemiscata de cel putin 1 an 2....

cozmin23 12-10-11 18:52

3 Attachment(s)
Attachment 2183578Attachment 2183579Attachment 2183580

Slim29 13-10-11 19:39

am pe cineva care are un pontiac fiero si la lasat abandonat , intereseaza pe cineva?

saby-sebastian 13-10-11 20:41

1 Attachment(s)
Attachment 2184878

zebrocksky 13-10-11 20:44

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 4601180)
nu am spus nicidecum ca ar fi abandonata, ci doar am spus ca SE PARE ca sta de ceva timp acolo, in fine, masina avea un praf destul de gros pe ea care abia il puteai sterge, un cauciuc era aproape dezumflat, s.a.m.d.

Masina aia sta parcata(ca sa nu spun abandonata) acolo de cel putin 5 luni de zile.De cand sta acolo,a disparut grila dreapta fata,sticla dreapta fata a fost sparta.Bateria i s'a terminat pt ca nu mai clipeste nici martorul de la portiera,nici cel de alarma.Ca si idee,masina din fata ei,este a mea.Zilnic parchez langa GTI si mi se face mila cand o vad asa.Referitor la starea estetica a avut de suferit MULT.Din pod curge un fel de apa calcaroasa.Daca a ajuns pe masina si sta mai mult de 4-5 zile,e vai si amar de dat jos.Stiu asta din proprie experienta,am frecat la 2 pete de mi s'a acrit iar GTIul mai are un pic si face stalacmite.

N3n3a 13-10-11 21:32

Quote:

Originally Posted by zebrocksky (Post 4643429)
Masina aia sta parcata(ca sa nu spun abandonata) acolo de cel putin 5 luni de zile.De cand sta acolo,a disparut grila dreapta fata,sticla dreapta fata a fost sparta.Bateria i s'a terminat pt ca nu mai clipeste nici martorul de la portiera,nici cel de alarma.Ca si idee,masina din fata ei,este a mea.Zilnic parchez langa GTI si mi se face mila cand o vad asa.Referitor la starea estetica a avut de suferit MULT.Din pod curge un fel de apa calcaroasa.Daca a ajuns pe masina si sta mai mult de 4-5 zile,e vai si amar de dat jos.Stiu asta din proprie experienta,am frecat la 2 pete de mi s'a acrit iar GTIul mai are un pic si face stalacmite.

stii cumva cine e proprietarul ? sau motivul pentru care e abandonata?

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning