![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
In seara asta evacuarea a fost gata si s-au facut primele probe in fortza8)..tot ce pot sa zic e ca motorul trage ca un animal, deci chiar trage iar evacuarea am facut-o exact cum trebuie..te unge la suflet:-)
Ambreiajul este cam slabutz, dupa ce am incins-o nu mai tinea cum trebuie si nu mai debreia cum trebuie..am sa-l pun pe lista;) Am venit acasa tot un zambet si ursul este din nou in parcare dupa 2 saptamani, de data asta mormaind fericit:D |
Motor motor,dar la frane ai umblat?
Cand ne prezinti un film cu sunetul si poate si 2-3 forje? |
Poate vii prin port sa-l vedem si noi:-)
|
Quote:
Pana nu inlocuiesc distributia nu dau in ea...i-am mai tras azi spre servici, ca nu pot sa ma abtin, dar nu vreau sa ma risc aiurea:rolleyes2 Voi veni si in port si voi face si filmari...pana una alta cred ca are userul Imagine filmari de aseara cu sunetul evacuarii, ca doar a fost cu mine la garaj si in probe pe strada cu masina:-) Oricum..diferenta de cuplu, sunet, putere este imensa fata de 1.8 M10:twisted: |
Iesi la un scandal cva in seara asta?
|
Quote:
|
bravo asa baga bani in masina pe sotie ai plimbato?:D
|
Bravo domne', te-ai miscat rapid. Ma bucur ca te-ai hotarat si ai trecut la 6 cilindri. Sa te bucuri cat mai mult de el, dar ai grija sa il intretii cum trebuie ca nu te iarta.
P.s. Sper ca nu ai facut evacuarea 2 in 1 sa intre in finala... |
cat te-a ajuns motorul ? si montajul?
sa-l stapanesti sanatos bv! ce dif. ai ? |
Da Mihai, am plimbat-o si pe nevasta-mea, chiar si cu masina cu noul motor si ii place8)
Multam Cipi, am sa am grija de el cum pot mai bine..in curand il pregatesc pentru inlocuit distributia;) Nu puteam sa fac asa ceva la evacuare...am preferat sa lucrez cateva zile si sa-mi fac Remusul pe care-l aveam pe masina de la 0..acum are 2 intrari si 2 iesiri, un alt capac, alta configuratie la sitele interioare si suna f bine, dar cam tare totusi:rolleyes2 Alex, fix 1900 lei motor, montaj si alt radiator;) Diferentialul este 3.91 blocant...cam scurt, dar distractiv:-) |
bravo bogdane si referitor la toba daca tu crezi ca e prea zgomotoasa atunci gaborii ce o sa zica;)
|
https://www.youtube.com/watch?v=gejkI5hvXd0
Filmuletul cu sunetul evacuarii :) Asteptam mai multe de la tine Bogdan! |
Quote:
|
Quote:
Bafta! |
Quote:
castiga cine lua plecarea....de multe ori ma batea pe final chiar daca reuseam sa plec inainte... si cu 3,91 grup se misca bine masina.....eu chiar caut sa schimb 3.45 al meu ca trag prea mult de el pe a 3-a.....un 3,64....3,73 m-ar incanta..:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning