Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Alex30 08-09-10 19:42

Re: B 191 ZUZ my zuz

2 Attachment(s)
@old_boy: Mie imi plac la nebunie fata de cum erau stock :D
@NXdev: Daca nu avem bani de jante momentan facem ce putem. Table rullz :-)
@Rober Coca: Asa ma gandeam si eu sa le fac miezul negru mat dar sincer e mult cu izolatu eu le-am facut si cu cauciucu pe janta...dar sunt ok
@Matheo: Asa am zis si eu nenea...decat stock mai frumos asa. Merge alb-negru la perfectie pana vin aliajele.

Acum am intrat in casa. E gata si a 2-a janta. Ce sa zic...sunt foarte multumit de cum au iesit tinand cont ca sunt facute cu mana mea...Niste poze. Maine urmeaza poze mai calumea si cu a 2-a janta montata.

NXdev 08-09-10 19:45

Old School baby :>

B-99-SAA 08-09-10 20:09

Si eu ziceam ca te ajut... Dar daca te-ai apucat in timpu saptamanii... Of! Lasa ca gasesc eu la ce sa te ajut la masina, ca sigur mai ai nevoie :D Si legat de jante, arata prea bine! E un Golf V aici la mine lasat low rau de tot, cu jantele de tabla.. negre... arata crima... la tine da mai bine alb, nu ma intreba de ce... :twisted:

Off: facem si noi ceva weekendu asta? valabil si pt NXdev si Andrei cu clio:D

NXdev 08-09-10 20:14

Cel mai curat tuning este cel old school...si da bine cam pe orice masina :D.

OFF:Weekend-ul aceste e tuning show la A.F.I Palace :D

Alex30 08-09-10 20:21

@pustiu_FUG: Au venit si pozele mai pe larg :-)
@B-99-SAA: Da Liviule m-am apucat ca nu mai aveam rabdare si nu stiam ce sa mai fac. Ma ajuti tu la alte lucruri ca mai e de munca la zuz-u asta mic :-). In weekend cum a zis si Alex e la Afi Cotroceni...vorbim si poate mergem cu totii
@NXdev: Corect :-). Stiu de tuning show vorbim poate mergem mai multi

_Cox_ 08-09-10 21:38

Arata bine zici ca e 9j :))) vrem sa le vedem pe masina:twisted:

Gaby B 08-09-10 21:53

Pune-o p asta pe acceasi parte cu cealalta...macar sa termini cu o parte :D

E interesant loganul tau...un pic altfel ;)

Spor la treaba 8)

Cosmin-SNR 09-09-10 17:32

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3644189)
@old_boy: Mie imi plac la nebunie fata de cum erau stock :D
@NXdev: Daca nu avem bani de jante momentan facem ce putem. Table rullz :-)
@Rober Coca: Asa ma gandeam si eu sa le fac miezul negru mat dar sincer e mult cu izolatu eu le-am facut si cu cauciucu pe janta...dar sunt ok
@Matheo: Asa am zis si eu nenea...decat stock mai frumos asa. Merge alb-negru la perfectie pana vin aliajele.

Acum am intrat in casa. E gata si a 2-a janta. Ce sa zic...sunt foarte multumit de cum au iesit tinand cont ca sunt facute cu mana mea...Niste poze. Maine urmeaza poze mai calumea si cu a 2-a janta montata.

Sa inteleg ca ti-a fost de folos si ajutorul meu????:rolleyes2

Grizzy 09-09-10 18:18

chiar arata old school :-)
parerea mea e ca da foarte bine pe masina :P

Alex30 09-09-10 19:36

2 Attachment(s)
@_cox_: Daaa :D. Si eu astept sa le vad pe toate terminate si puse pe masina
@Gaby B: Am pus-o pe fata pe aia. Nu conteaza ca oricum le fac pe toate. Asta mi-am si dorit sa fie...un pic altfel. Multumesc
@Cosmin-SNR: Sfatul a fost bun numai ca nu l-am pus in aplicare pentru ca nu am tabla si nu am mai stat sa cumpar etc. M-am chinuit cu izolatul dar merge si asa.
@Grizzy: Multumesc,si mie imi place cum dau pe masina :D

So...unde am ramas ? Am terminat si a 3-a janta si am montat-o pe a 2-a. Maine urmeaza sa o montez pe asta si sa ma apuc de ultima. Poze cu masina fac cand sunt gata toate jantele. Momentan niste poze cu a 3-a janta.

Sonny™ 09-09-10 20:14

arata bine si e mult mai bine decat negru acela banal pana la jante, bafta in continuare cu zuz.ul...;)

Alex30 10-09-10 13:57

1 Attachment(s)
@Sonny: Multumesc sonny. Pai asta am vrut sa fac sa arate mai bine nu sa fie niste simple table iar pana vin aliajele stau perfect pe masina.

Am montat si janta nr 3 iar putin mai incolo ma apuc si de ultima janta. Nu imi mai vine sa plec de langa masina tot uitandu-ma cum arata. Imi place la nebunie :D. Pun o poza sa vedeti si voi...

NXdev 10-09-10 14:02

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3648665)
@Sonny: Multumesc sonny. Pai asta am vrut sa fac sa arate mai bine nu sa fie niste simple table iar pana vin aliajele stau perfect pe masina.

Am montat si janta nr 3 iar putin mai incolo ma apuc si de ultima janta. Nu imi mai vine sa plec de langa masina tot uitandu-ma cum arata. Imi place la nebunie :D. Pun o poza sa vedeti si voi...

Adevarat :X.Arata super bine..aproape mai bine ca un set de aliaj :shock:

_Cox_ 10-09-10 14:48

Foarte tari jantele da bine pe LowGun :>
Vopseste acele "capacele" din spate .

Grizzy 10-09-10 15:48

RetroLowZuZ :D

All times are GMT +2. The time now is 12:45.

- Copyright 2026 4Tuning