Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

Geox` 15-12-08 21:46

Re: Intrebari si raspunsuri

1 Attachment(s)
uite:arrow:;)Cred ca la asta te referi nu?
Nu ma contrazic:am zis ca nu stiu sa fac,deci.(daca sti cum ... zi si mie:sad:)..doar stiam ca merge si in ps.
frost_dani poate dai si tu un raspuns la asta te refereai sau nu?

frost_dani 16-12-08 11:33

da la aia ma refeream :) dar in imageready mergea mai bn.
animatia o faci cadru cu cadru. iar fiecare cadru are un later diferit ;)

Geox` 29-12-08 22:53

De ce imi selecteza de fiecare data invers cand fac selectie in ps trebuie sa dau de fiecare data select inverse!:?::rolleyes2

frost_dani 30-12-08 20:09

probabil ca te referi la pen tool....pai ai pe bara de sus nist optiuni cum sa iti faca selectia....si probabil ca la tine e selectata cea de a doua sa faca invers selectie. alegeo si tu pe prima si rezolvi prob ;)

NONE 04-01-09 18:55

Stie cineva cum sa fac un effect de sticlä sparta ? :sad:
nu acel efect pentru scris,facuse un baiat pe un Mercedes acum 4-5 zile la comentarii lucrari...
ma puteti ajuta ? :sad:
multumesc...

Geox` 04-01-09 20:28

Copy/Paste la fel ca la un logo sau alceva..

manu_96xls 04-01-09 21:06

E un brush care se folosește!Dă-mi add pe mess și ți-l dau eu , dacă nu-l găsești!;)

NONE 04-01-09 22:41

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 1957219)
E un brush care se folosește!Dă-mi add pe mess și ți-l dau eu , dacă nu-l găsești!;)

eu am dat add :rolleyes2
astept sa intrii :rolleyes2:rolleyes2
Multumesc :hug:

Iuli_90 10-01-09 15:40

1 Attachment(s)
am instalat si eu cs4 si nu stiu cum sa scot "adobe drive cs4",care apare cand dau maus dreapta
Attachment 749720

rinzou 11-01-09 22:48

Salut baieti , nu am nici cea mai mica cunostinta in photoshop si as vrea sa imi incerc norocu putin sa vad daca e de capu meu sau nu.

Spuneti-mi care versiune este cea mai recomandata pentru Virtual Tuning ?

Geox` 11-01-09 23:18

Eu folosesc Cs2.Sunt foarte multumit,nu am avut probleme.:-)

Geox` 14-01-09 20:04

1 Attachment(s)
Stie cineva cum pot obtine asa ceva?
E un Brush ceva?

frost_dani 14-01-09 20:32

photoshop-ul isi schimba automat brush-urile in ce ai aratat u mai sus cand conectezi prin usb o tableta grafica ;)... o sa vezi brush-urile cu forma aceia doar cand ai o tableta grafica bagata;)...e vb de nivele de presiune..de aia arata asa

patriotu90 20-01-09 13:26

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1982090)
photoshop-ul isi schimba automat brush-urile in ce ai aratat u mai sus cand conectezi prin usb o tableta grafica ;)... o sa vezi brush-urile cu forma aceia doar cand ai o tableta grafica bagata;)...e vb de nivele de presiune..de aia arata asa

În primul rând trebuie să-ţi alegi forma brushului (1) ... poţi face simulări de presiune cu orice fel de brush ... în al doilea rând faci un path, cu pen tool-ul (o formă din puncte şi linii), formă pe care o să o găseşti în fereastra paths (2) ... click dreapta pe formă, stroke path ... şi o să-ţi apară o fereastră de unde selectezi unealta cu care vrei să ţi se facă stroke-ul (în cazul tău brush-ul) şi dacă doreşti sau nu să ţi se simuleze presiunea (3) ... OK ... şi ăla e rezultatul ...

Geox` 20-01-09 15:08

Multumesc:D da-mi si mie id tau pe pm

All times are GMT +2. The time now is 08:31.

- Copyright 2026 4Tuning