![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
antentie....nu incerca sa ma confunzi cu figuristii pe care ii vezi pe strada
daca m-ai cunoaste ai sti ca realmente nu imi folosesc masina pentru a intra in discutie cu cineva iar cum de 3 ani sunt foarte fericiti alaturi de prietena mea sincer sa fiu nici nu ma prea intereseaza altceva..... deci masinile sunt puse in semnatura doar ca scop informativ iar "vastele mele cunostinte" nu exista...sunt un om normal ca voi toti de altfel |
Na ca nu a sarit la mine.(pentru cei/cele care se asteptau la asta).
Am si eu o intrebare pentru baietii de aici: in ce masina va atrage mai mult o fata??? |
in masina mea :D
|
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
pana ce conduceam passatul...era liniste si pace.daca sunt cu bora,deja se mai uita lumea,k bubuie rau...:D ,dar sa-mi bag picioru',cind is cu buburuza asta mica...nimeni nu se supara,toti zimbesc,imi lasa loc,mai incearca sa vina unul-altul dupa mine...:D :D :D ...explicati pls!!!! |
Quote:
Pe mine nu ma atrag femeile cu Land-Cruiseru prin oras.Cred ca e prea feminina masina aia pentru mine (ca si Passatul de altfel).In schimb am vazut azi una cu bigudiuri in cap intr-un z3 decapotat.Ciudata imagine. |
intr-un tanc ii sta cel mai bine unei femei :D sau o decapotabila tunata ;) (parerea mea)
|
era vorba de masini aici :)
|
Quote:
|
Quote:
Adica la 18 ani :blahblah: :blahblah: . Si cand nu te-or mai saruta virjinele pe frunte inainte de despartire .:twisted: |
;)) adu un motor si reglez culbutori.....iti arat si unde sunt.......
hahahaah lol....la faza aia a...lol later edit: ceee....te oftici ca te fac.....cu o mobra de 30 de cai?:)) |
Quote:
cum a iesit una la geam, sa-l stearga, cum toti au vazut repede ca acolo ii sta ei cel mai bine, si se inghesuiau sa demonstreze asta p.s.: sper k se intelege k aceste randuri de mai sus sunt un pamflet :p |
...iar eu te asigur k "s-au inghesuit" sa ma scoata de-acolo,din geam....si au avut d gind sa-mi demonstreze cu totul altceva :D :D :D
|
Quote:
|
femeilor atragatoare le sta bine in orice fel de masina!
treaba lor care e aceea, pt ca in definitiv gusturile nu se discuta si a conduce este dreptul fiecaruia... DAR! Nu suport cind o femeie la volan ridica pretentii... si alta intrebare ar fi: cu ce dracu poate scoate o femeie in evidenta o masina? de ex. un m5 nu poate fi scos in evidenta decat de sofer! nu de pasagerul din dreapta! si soferul...hmmm.... prea putin probabil sa fie femeie... |
Sincer eu prefer o femeie intr-un mx-5 uneia intr-un jeep.
Cea in jeep nu a trecut inca de stadiul "mai mare e mai buna".Plus ca ma gandesc cu groaza cum face o parcare laterala cu tractoru intr-o parcare plina de matizuri si tico :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning