![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Quote:
|
Nu va mai stresati si nu mai puneti botu' la "fake"-uri.
Nu exista decat demo pt consola... nu si pentru PC.. iar varianta completa nu e sub nici o forma. |
in 99,99% din cei care baga jocul pt consola, pe calc, nu o sa le mearga! nici cu programe care cica ar face sa mearga! cunosc foarte multi care au incercat! deci asteptam cuminti jocul pt PC!
|
Da,pe odc e demoul pt ps2...full dream on!!!Stiu eu un natarau care imi facea in ciuda ca are carbon full dar nu stiu parola de la arhive...cum a zis si sonic:nu va luati dupa fake-uri ;)
|
Quote:
|
Am gasit tot felul de tampenii pe site-uri cu torrente de 6,4,2 gb cu nfs carbon....dar pun pariu k sunt toate fakes
|
Tu chiar ai pus botu :lol:
|
Nu ai citit la sfarsit cred...am zis k pun pariu k sunt FAKES!!!
|
|
Am vazut si eu concursu asta...pacat ca trebuie sa fii in usa...btw -->http://www.electronicarts.co.uk/games/8976/4544/ ...niste joculete ;)
|
Prea tare Concursul .... O sa se vanda in draci jocul :D Super Reclama pt MAzda 3 2007
|
misto joculetele... EA le-a pus doar asa ca sa ne faca in ciuda ca nu avem jocu :|
|
Da si nu...le-am gasit ca ieri nu mergea 4t...si nu prea aveam ce face :D...vad ca ti-ai facut crew ;)
|
Quote:
iar eu o sa fiu AdiNX sau Enixu... inca nu m-am hotarat :rolleyes2 |
inca un motiv sa ii injuram pe cei de la EA:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning