Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Barum 24-07-06 16:09

Re: VT Usergroup - Provocari

blowwind fa dead-lineu .....k omenii astia se omoara peaci cu provocarile si numa-si dau in cap :)

Alex2Fast4U 26-07-06 03:06

ei.. ? nu face nimeni un poll cu bmw`u..?

Most_Wanted 26-07-06 21:07

Metale ...vezi ca maisna e cu o pagina inapoi

metal_militia 26-07-06 21:09

frate..ne dam :twisted: da nu pe pozitii in VT sau cine stie ce....pana luni seara e bine? ;)

metal_militia 26-07-06 21:55

mw...nu imi place masina deloc, am incercat sa ma apuc de ea si nu iese, pur si simplu nu imi place :rolleyes2 dak vrei facem pe ASTA

Most_Wanted 26-07-06 22:47

e prea nasola pozitzia ....
si credema ...doar stii ca nu am net acasa si nici materiale ....si nci nu stiu can o sa iau masina asta de pe net ....pe aia o am acasa si m-am apucat de ea ...brush sau photoretaching ..sau cum ii zice .....dar pe mertu asta chiar nu am ce sa fac

blowwind 26-07-06 22:54

ok..deadline VINERI ...
vineri seara facem Poll timp de 3 zile ... cel ce va obtine cele ma multe locuri imi va lua locul ... in battle intru si yo ;) ... asa ca punetzi mana si facetzi-va clone cat mai multe :D:D

Most_Wanted 28-07-06 13:08

Quote:

Originally Posted by metal_milita
frate..ne dam :twisted: da nu pe pozitii in VT sau cine stie ce....pana luni seara e bine? ;)

dece nu pe pozitzii in VT ..d.aca esti tare ..o dai cu mine pe masina care am puso eu ..si o dam in photoretaching sau brush cum i nse zice ....eu am zis nu am material .si incerc brush ...eu m-am apucat deja de masina .....nu zicem inca pana cand pana nu ne hotaram ok?

edit ...apropo asta nu e mertanu care mi-ai zis u odata ca lucrezi de mult la el ...?:twisted: si il ai gata facut ?

seriozitate metale 8)

metal_militia 28-07-06 14:49

bine frate hai...pe pozitii in VT :twisted:

PointMaster 28-07-06 15:27

3 Attachment(s)
salut, vroiam sa va intreb ce masina se face acum, ca vreau si yo sa particip pt un loc in VT. ms :)

P.S. asta e o lucrare recenta de-a mea

vio[s] 28-07-06 15:58

DAca nu ma insel spilerul sapte e cumva de pe un subaru albastru !!!!!!!!!!!! :???:
P.S : E stramb !!!

PointMaster 28-07-06 16:08

Quote:

Originally Posted by vio[s]
DAca nu ma insel spilerul sapte e cumva de pe un subaru albastru !!!!!!!!!!!! :???:
P.S : E stramb !!!

da e de pe subaru. iti dai seama ca daca-l vedeam stramb nu-l lasam asa

Gabi 28-07-06 16:37

Ideea e alta, si anume ca nu e frumos sa copiezi de pe o masina deja modificata virtual.

PointMaster 28-07-06 16:48

Quote:

Originally Posted by Gabi
Ideea e alta, si anume ca nu e frumos sa copiezi de pe o masina deja modificata virtual.

vezi ca sunt o multime de masini postate aici care au elementele copiate de pe alte masini.........sau vrei sa-mi zici ca sunt facute manual ?:weirdface ....nu cred

Gabi 28-07-06 17:07

Tu chiar nu vrei sa intelegi nimic din ce ti se spune -->
Quote:

Originally Posted by Gabi
[...] nu e frumos sa copiezi de pe o masina deja modificata virtual.

Daca nu ma insel, spoilerul pe care tu l-ai copiat este cel de pe Subaru de pe DigiMods, care e 100 % brush. Omu' se chinuie, face brush si altii vin si copiaza... Frumos asa, nu? :evil:

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

- Copyright 2026 4Tuning