![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
blowwind fa dead-lineu .....k omenii astia se omoara peaci cu provocarile si numa-si dau in cap :)
|
ei.. ? nu face nimeni un poll cu bmw`u..?
|
Metale ...vezi ca maisna e cu o pagina inapoi
|
frate..ne dam :twisted: da nu pe pozitii in VT sau cine stie ce....pana luni seara e bine? ;)
|
mw...nu imi place masina deloc, am incercat sa ma apuc de ea si nu iese, pur si simplu nu imi place :rolleyes2 dak vrei facem pe ASTA
|
e prea nasola pozitzia ....
si credema ...doar stii ca nu am net acasa si nici materiale ....si nci nu stiu can o sa iau masina asta de pe net ....pe aia o am acasa si m-am apucat de ea ...brush sau photoretaching ..sau cum ii zice .....dar pe mertu asta chiar nu am ce sa fac |
ok..deadline VINERI ...
vineri seara facem Poll timp de 3 zile ... cel ce va obtine cele ma multe locuri imi va lua locul ... in battle intru si yo ;) ... asa ca punetzi mana si facetzi-va clone cat mai multe :D:D |
Quote:
edit ...apropo asta nu e mertanu care mi-ai zis u odata ca lucrezi de mult la el ...?:twisted: si il ai gata facut ? seriozitate metale 8) |
bine frate hai...pe pozitii in VT :twisted:
|
3 Attachment(s)
salut, vroiam sa va intreb ce masina se face acum, ca vreau si yo sa particip pt un loc in VT. ms :)
P.S. asta e o lucrare recenta de-a mea |
DAca nu ma insel spilerul sapte e cumva de pe un subaru albastru !!!!!!!!!!!! :???:
P.S : E stramb !!! |
Quote:
|
Ideea e alta, si anume ca nu e frumos sa copiezi de pe o masina deja modificata virtual.
|
Quote:
|
Tu chiar nu vrei sa intelegi nimic din ce ti se spune -->
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning